трябвами хладилен техник да задам въпроси
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
трябвами хладилен техник да задам въпроси
имам проблем с хладилника си.в гаранция е, но ми се ще да попитам специалист за моя проблем.извикал съм техници в къщи но ми се ще да съм подготвен, ако мога преди това,да не ме пуснат по пързалката.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хладилника ми е уърлпуул с отделна камера.има филтър за микроби-който се намира в хладилникапод камерата.та от този филтър капе много вода,много.това е от скоро.хладилника го имам от година.струвами се че това е водата която трябва да се отведе извън хладилника.правилно ли се изразих.над компресора имам вана за тази вода но тя е суха а водата е вътре в хладилника.иначе температурата вътре е добра.според ракията
.но тази вода ме дразни много.

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
ами наи - мързеливия начин е да вземеш едно парче ШВПС кабел ...например 3Х1.5 .... режеш го гладко отпред , може и леко да завиеш малко пвц да не задира и внимателно пребутваш нагоре .... е зависи къде ти е "тавичката" за вода .... ако не е най горе става лесно - обикновенно не я завиват и усукват много тази тръба ...
целта е шомпола да е мек и гъвкав и да не нарани нищо , което не трябва ....
то глупавото е , че мицела ( мухъла) пропуска въздуха горе долу , ама "дроселира" водата
и тя предпочита да си изкапе от дето може по лесно 

то глупавото е , че мицела ( мухъла) пропуска въздуха горе долу , ама "дроселира" водата

Последна промяна от juve на Вто 20 ное 2007 23:11, променено общо 2 пъти.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
до сега се мъчих под него.но вода неще да пусне.то може и в момента да няма.пробвах с кабел и с жило .стигат до едно и също място и повече не мърдат .като ги извадя са мокри но вода не пусна.пробвам от към компресора защото от към хладилника незнам къде да бръкна.
единственния отвор е този за бактериалния филтър и тези за обдухването.
единственния отвор е този за бактериалния филтър и тези за обдухването.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”