момчета не ме забравяйте и мен и аз ще се присаединя кам пиячката ТВЪРДО ЗА !
Аре КОлеги сабудете се малко даите да направи едно хубаво събиране !!!!!!
Морска среща - има ли желаещи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мога да предложа хижа "Здравец" в с. "Здравец". Много банкети сме правили там и мога да ви уверя, че мястото е страхотно. Хижата е на 5 етажа мисля, може и по малко да са, но има към 14-15 стаи. Не е някакъв лукс, но в край на сметка стаите са за да спим и поебнем ... евентуално
Кръчмата долу представлява "Механа", със DJ и възможност за направа на голяма маса. с."Здравец" се намира на 15-20 километра от Варна, посока Бургас.

Кръчмата долу представлява "Механа", със DJ и възможност за направа на голяма маса. с."Здравец" се намира на 15-20 километра от Варна, посока Бургас.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Toxy_07
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Insect написа:Аз мога да предложа хижа "Здравец" в с. "Здравец". Много банкети сме правили там и мога да ви уверя, че мястото е страхотно. Хижата е на 5 етажа мисля, може и по малко да са, но има към 14-15 стаи. Не е някакъв лукс, но в край на сметка стаите са за да спим и поебнем ... евентуално![]()
аз имам вила в това село Здравец