Оплакване относно лош бензин зареден от Шел
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Колега, питай бе, от питане глава не боли.
Аз най стабилно си зареждам газ и бензин само и единствено от ЛукОйл и Топливо, редки случеи ако няма начин от най близката бенз или газстанция ама много рядко, не чакам да свърши никога, като останат 10км зареждам от "мойте" места
П.П. досега който съм питал за ШЕЛ само отрицателни неща чувам, и нямам намерение да зареждам от тях, по скоро ще се обадя или ще бутам до най близката но от там

Аз най стабилно си зареждам газ и бензин само и единствено от ЛукОйл и Топливо, редки случеи ако няма начин от най близката бенз или газстанция ама много рядко, не чакам да свърши никога, като останат 10км зареждам от "мойте" места
П.П. досега който съм питал за ШЕЛ само отрицателни неща чувам, и нямам намерение да зареждам от тях, по скоро ще се обадя или ще бутам до най близката но от там

- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pacoboy написа:П.П. досега който съм питал за ШЕЛ само отрицателни неща чувам, и нямам намерение да зареждам от тях, по скоро ще се обадя или ще бутам до най близката но от там![]()
И аз който и да питам всеки казва, че никога не зарежда от ШЕЛ пък като погледна от балкона нон-стоп бензиностанцията е пълна
Аз проблеми с бензин или газ от ШЕЛ не съм имал независимо от бензиностанцията в кой град е или коя държава

- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
ceci_rohe написа:Само на Еко-Елда горивата са от Гърция и на Ромпетрол са от Румания всички други са от Лукойл Бургас писал съм доста по тези теми.Всеки сам си избира къде да зарежда гориво успех на всички
Можеш ли да ми кажеш по какво да различавам кое Еко е Елда и кое не е? Из нет-я само стари работи намирам. Дори според страницата на Еко-петролиум, още нямат бенз/газ/нафта/станции в Пловдив.
- danco
- Автомобил:
- Двигател:
ухд
Колеги не искам да прозвучи тъпо ,но вие кво очаквате ,нафтата е по скъпа от бензина .Не може да зареждаш бензин А95 на 1,98 а нафта на 2,10 и да очакваш добър бензин.Лично аз съм имал оплаквания относно бензина от повечето водещи марки на пазара/не искам да споменавам имена/.За това си слагам или 100 октана или 98 и нямам никви ядове. 
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”