Софийският военен съд призна за виновни

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 21 ное 2007 11:17

мдааа ..тука спор няма ..... много сбъркано има ...ама като се изпуснат веднъж нещата ....гониии послее гони ..жалко е .... ама това е положението :) :drunk

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Сря 21 ное 2007 12:06

http://dnes.dir.bg/2007/11/21/news2358147.html

А да видим тук ще имали присъди от 18-19 години, ще има ли осъдени изобщо.....Или щото тези не са полицаи имат право да трепят за една счупена маса.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Сря 21 ное 2007 14:43

Tyan написа:арестуваш, просваш на земята, слагаш белезници,пребиваш окован до смърт ...

Koлега това е версията на роднините на чората. Полицаите никъде не са правили изявления. А защо да не е бил този сценарий - "правят опит да го арестуват, той оказва съпотива, те използват сила, при което той пада на земята , а те му слагат белезници ..." - ето и анализа на тази ситуация - полицаите се опитват да го арестуват, той оказва съпротива, полицаите са принудени да употребят сила-удрят го, той също ги удря, те пак го удрят и т.н. докато чората пада , а те му слагат белезници. При тази ситуация не може да се каже кога пострадалия е получил фаталния удар. Категорично не съм съгласен с версията, е чората се е предал при първата покана от полицаите, те са му сложили белезниците и после са го повалили на земята и са го стъпкали.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 21 ное 2007 14:47

ако беше си направил труда да прочетеш постовете ми щеше да разберещ кога са сложени белезниците..преди или съвсем в началото на боя ...щото иначе нямаше да се впият до кокъл ........ а обяснениято удря ги при все че са пет човека са смешни... най малкото ще те повалят за 5 секунди :)и няма да можеш да удрящ хахахах както казах брус лий умря отдавна..моля ви се това със съпротивата е виц .....

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Сря 21 ное 2007 14:51

Tyan написа:ако беше си направил труда да прочетеш постовете ми щеше да разберещ кога са сложени белезниците..преди или съвсем в началото на боя ...щото иначе нямаше да се впият до кокъл ........ а обяснениято удря ги при все че са пет човека са смешни... най малкото ще те повалят за 5 секунди :)и няма да можеш да удрящ хахахах както казах брус лий умря отдавна..моля ви се това със съпротивата е виц .....

а ти бил ли си там та си уверен кога са сложени белезниците, или твоят роднина ли ти каза, че нарочно са го утрепали

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 21 ное 2007 14:55

не Айнщайн бях на поклонението .... раните на китките бяха до кост доволен ли си ...... плюс това имаше куп експертизи ..погледни и снимката ....... а официалната версия на МВР беше инфаркт ....

Последна промяна от Tyan на Сря 21 ное 2007 14:58, променено общо 2 пъти.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Сря 21 ное 2007 14:57

Tyan написа:не Айнщайн бях на поклонението костите се виждаха доволен ли си ...... плюс това имаше куп експертизи ..погледни и снимката ....... а официалната версия на МВР беше инфаркт ....

не си обективен

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 21 ное 2007 14:57

знам какво съм видял .....

от там нататък кой каквото ще да говори след като две години не ми се е променило мнението значи достатъчно доводи за себе си съм си направил....

за мен е предумишлено убийство ....знаели са какво правят щото не е един два удара, а здрав побой ...... дали са искали да го убият предварително по поръчка или просто са се мислили за безсмъртни и са прекрачили тънката линия между бой и бой до смърт не знам....и вероятно няма да се разбере

..не знам кой от тях е бил ..кой е гледал ..кой е наредил ...не съм ванга ...... знам че е убийство по особено жесток начин и не е неумишлено щото неумишлено е като не искаш и не знаеш че убиваш ...а те по някое време са разбрали и не са спряли ...аз това казвам :)

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 21 ное 2007 15:21

Не прочетох какво сте разисквали в цялата тема, но за мене си направих няколко извода.
-Пълна гавра е 5 полицая действали по заповед да получат по 18 години затвор на фона на останалите наказания, които дават или по-точно не дават на престъпниците.
-Не може петимата да са го убили едновременно, винаги има по-виновен, а са им равни присъдите.
-След днешния случай с убитото момче в няква си дискотека, ако онези гардове не получат и те по 18 години затвор всеки, то това е един голям цирк и направо ме е гнус вече от тая държава.

И на последно място лично аз си мисля, че има нещо гнило в тоя случай и полицаите не са го пребили Чората за спорта. За какво по-точно? Супер тъпизъм е, че не бил оказвал съпротива, а те го убили разбираш ли, понеже няма какво да правят.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 21 ное 2007 15:27

е и момчето вчера е казало че ще плати щетите ама те са решили профилактично да го убият......и оня е решил на морето да скочи на главата на иракчанина профилактично .......... сигурно е било самозащита ...нападнати са били зверски от един срещу много :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 21 ное 2007 15:29

Мън е прав най-вероятно са го убили, осъдени са...
защо са го убили, къв ебил тоя, че еби престъпник и т.н. няма значка вече
лошото е че се е стигнало дотук
ако е бил престъпник, отдавна требе да е бил в затвора за дълго време и да е жив и здрав

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 21 ное 2007 15:31

Tyan написа:е и момчето вчера е казало че ще плати щетите ама те са решили профилактично да го убият......и оня е решил на морето да скочи на главата на иракчанина профилактично .......... сигурно е било самозащита ...нападнати са били зверски от един срещу много :lol: :lol:

Абе и ти си прав. Толко са прости всички охранители,полицаи и т.н.. че ....
А и като го видях един от въпросните полицаи къв е квадратен и безврат....

Ма все пак нешо не му е наред на тва дело. Както се изписа много, политиката се намеси и то така, че вече всички мутраляги ше им е през **** за полицаите.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Сря 21 ное 2007 15:32

Колега Туан, както казах не си обективен. чората ти е бил близък затова обвиняваш полицаите.

И все пак не става ясно защо казваме че имаме обективен съд когато са осъдени полицаите, а чората не бил в затвора. Тогава нямаше да го спират и убиват полицаи

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 21 ное 2007 15:33

jettro написа:http://dnes.dir.bg/2007/11/21/news2358147.html

А да видим тук ще имали присъди от 18-19 години, ще има ли осъдени изобщо.....Или щото тези не са полицаи имат право да трепят за една счупена маса.

В Булгаристан има хиляди такива случаи, но няма никога да чуеш за тях....важното е да се вдига шумотевица покрай раздухани медийни въпроси и събития и да има зрелища, защото хляпа поскъпва все повече и повече....ще го караме само на зрелища :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 21 ное 2007 15:51

ila написа:Колега Туан, както казах не си обективен. чората ти е бил близък затова обвиняваш полицаите.

пак не четеш ..близък не ..познат ..дори имам лични причини да НЕ го харесвам ...Борис Механджийски ми е близък роднина по бащина линия това не променя фактите..........

.......че те някаква солидарност си разиграват и не искат да кажат кой/кои от петимата всъщност е пребивал и каква е била целта на акцията и тн ....... на съда работата му е да съди и отсъжда ..на полицията работата е да арестува и ескортира, свидетеля, заподозряния до клетката ....не да го пребият ...... да лъжат че е инфаркт ........ ..... съпротива ...срешу 5 човека се получава така ..удряш първия, посягаш на втория и след 2 секунди си на земята на 4 сгънат и не може да мърдаш ....ако един човек успеее на пет тренирани спец полицая да окаже съпротива .....язък им за полицията... още повече как десет пъти сам доброволно си ходи в полицията щото нямат нищо срещу него и изведнъж почва яростна съпротива да оказва ....

както и да е ...а за съдилищата ..ами в щатите пуснаха Оджей Симпсън дето закла жена си и мъжа и защото обискирали къщата му без заповед за обиск ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”