плафон-Б3комби
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
плафон-Б3комби
кога се включва(със отваряне на вратите или само на багажника) плафона в багажника,крушката е здрава
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Така е, от ключето за отваряне на багажника е.
Само дето това ключе се намира в ключалката и е завряно под ламарините.
Тъй като маркучлето на пръскалката отзад редовно си протич, а и конденз се получава, от влагата моето е дотолкова корозирало, че като бръкнах да го напипам и се скърши едниото перо на буксичката.
За да се оправи трябва да се свали бравата. Но трябва да се развие и шиша, който сързва копчето за отваряне (това, отвън дето се натиска) със самата брава.
После знам ли дали ще го центровам като хората...
Та така си седи вече втора година!
Само дето това ключе се намира в ключалката и е завряно под ламарините.
Тъй като маркучлето на пръскалката отзад редовно си протич, а и конденз се получава, от влагата моето е дотолкова корозирало, че като бръкнах да го напипам и се скърши едниото перо на буксичката.
За да се оправи трябва да се свали бравата. Но трябва да се развие и шиша, който сързва копчето за отваряне (това, отвън дето се натиска) със самата брава.
После знам ли дали ще го центровам като хората...
Та така си седи вече втора година!
Re: плафон-Б3комби
IVAN MAKSIMOV BICHOVSKI написа:кога се включва(със отваряне на вратите или само на багажника) плафона в багажника,крушката е здрава
Плафона в багажника се включва и при отваряне на вратите и при отваряне на багажника.

- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
RS6 написа:Плафона в багажника се включва и при отваряне на вратите и при отваряне на багажника.
При теб така ли е?
DJ_TOLYO написа:При теб така ли е?
Да

П.П. Но може би защото е комби, а на седана би трябвало да светва само при отваряне на багажника. Иначе няма логика. Колегата не е уточнил дали става дума за седан, или за комби

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
RS6 написа:Ако не свети въобще, а крушката ти е здрава, значи проблема ти в кабелите според мен. Но някъде около маншона между капака и купето-там е най-вероятно. Успех.
До тук всички, които сме се обадили сме с комби, май.
И при мен крушката е здрава, кабелите също. Само е изтръгната буксичката към ключето в бравата долу.. Като дам двете кабелчета на буксата на късо и лампичката светва.
Но от вратите не светва. Светва само предния плафон, без задния.