Не загрява
- MyTpaTa
- Автомобил:
- Двигател:
Не загрява
Колеги имам голф 3 гти и стрелката на температурата не отлепя.Много рядко в задръстванията с 300 зора вдига 70 градуса.Като пипна горния маркуч на радятора е топал малко а долния студен.От какво може да е?Аз мисля,че е термостата.Дайте и вашите мнения тука.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
я нека първо да го удари на опипване
.....хващаш долния привод на радиатора,представяш си,че е мраморното бедро на неземна красавица и го пипаш,пипаш..... при различна продължителност на работа на двигателя...ако не се изравни с температурата на горния(сиреч изходния от радиатора)...ТЕРМОСТАТ....ако се изравни...датчик,стабилизатор на 10 волта на таблото и т.н и т.н.......много има писано по въпроса!Приятно пипане!

- Damian01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
как ще е термостат, не четете ли - колегата е написал че долния маркуч е студен - следователно термостата не е отворил още и колата му би трябвало да си загрее нормално. ако пък стоеше постоянно отворен термостата долния маркуч веднага щеше да е почти толкова топъл, колкото и горния (а колегата пише че е студен). колега, провери си уреда на таблото дали отчита вярно.
- Shotgun
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Damian01 написа:как ще е термостат, не четете ли - колегата е написал че долния маркуч е студен - следователно термостата не е отворил още и колата му би трябвало да си загрее нормално. ако пък стоеше постоянно отворен термостата долния маркуч веднага щеше да е почти толкова топъл, колкото и горния (а колегата пише че е студен). колега, провери си уреда на таблото дали отчита вярно.
Да.Взе ми думите от устата. Не е много вероятно да е термостат.По скоро таблото прави мизерии или температурния датчик
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”