Бързо размразяване на стъкло на авомобил
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Snejoky написа:Аз излизам с едно шише топла вода, но не вряла. Сипвам на тавана над стъклото, тя се стича и топи всичко. Преди това съм запалил колата и съм пуснал и парното да духа. Бързо, евтино и лесно. Хубаво е като се стопи леда, веднага да се пуснат чистачките, за да избършат останалата вода, за да не замръзне. Задното и страничните стъкла третирам по същият начин.
Toва е голям шок за стъклото, рискуваш да го пукнеш!
Иначе и аз стържа, но нещо не е оферта. Тази зима мисля да си купя препарат.
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Snejoky написа:Аз излизам с едно шише топла вода, но не вряла. Сипвам на тавана над стъклото, тя се стича и топи всичко. Преди това съм запалил колата и съм пуснал и парното да духа. Бързо, евтино и лесно. Хубаво е като се стопи леда, веднага да се пуснат чистачките, за да избършат останалата вода, за да не замръзне. Задното и страничните стъкла третирам по същият начин.
Няма проблем не се пука от вода , доста хора го практикуват ...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
xcalibur написа:Ако си купя спирт от аптеката и го сложа в шише от препарат за стъкла може ли да повреди боята ако попадне там? Или пък стъклата?
Боята - вероятно. На стъклата няма какво да им стане, но виж, на уплътненията хич няма да им хареса.
maiz написа:Старгалка за лед от 0.68 ст.
maiz, откъде ги вземаш тези толкова евтини стъргалки - 10 (десет) броя за няма 7 (седем) стотинки ?
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oSViRePql написа:Аз ползвам това и съм много доволен!
SONAX ScheibenEnteiser
ПРЕПАРАТ ЗА РАЗМРАЗЯВАНЕ НА СТЪКЛА
Отстранява леда от стъклата за секунди. Не съдържа аерозоли. Предпазва от повторно замръзване и осигурява добра видимост при зимни условия.
Колега за колко сутрини ти стига това флаконче, че мисля и аз да си взема нещо такова, ама чух че това стига за 5-6 пръскания?
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Днес го ползвах за първи път и не знам за колко ще стигне но флакона е 300мл не ми се вярва само за 5-6 пъти
Също така пише че предпазва от повторно замръзване... пък колко е вярно
Ето всички продукти на Сонакс : http://automaniasliven.hit.bg/sonax.html
Има и ценова листа
Това го видях тук -> http://sonax.hit.bg/one.html
Не мога да кажа откъде е взето защото ми е подарък. Ще питам днес откъде са го взели и ще пиша в темата.
Ето всички продукти на Сонакс : http://automaniasliven.hit.bg/sonax.html
Има и ценова листа
Ние работим в тясно сътрудничество с веригите
бензиностанции Лук Ойл, ОМВ, Петрол, Шел и магазини BILLA, Mr. Bricolage.
Това го видях тук -> http://sonax.hit.bg/one.html
Не мога да кажа откъде е взето защото ми е подарък. Ще питам днес откъде са го взели и ще пиша в темата.
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Madj0 написа:Snejoky написа:Аз излизам с едно шише топла вода, но не вряла. Сипвам на тавана над стъклото, тя се стича и топи всичко. Преди това съм запалил колата и съм пуснал и парното да духа. Бързо, евтино и лесно. Хубаво е като се стопи леда, веднага да се пуснат чистачките, за да избършат останалата вода, за да не замръзне. Задното и страничните стъкла третирам по същият начин.
Няма проблем не се пука от вода , доста хора го практикуват ...
то всеки път не се пука , а един път ще се спука ...
един съсед така лятото както беше напекло колата и да си я измие с студена вода ... познайте какво стана
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oSViRePql написа:Аз ползвам това и съм много доволен!
SONAX ScheibenEnteiser
ПРЕПАРАТ ЗА РАЗМРАЗЯВАНЕ НА СТЪКЛА
Отстранява леда от стъклата за секунди. Не съдържа аерозоли. Предпазва от повторно замръзване и осигурява добра видимост при зимни условия.
Вчера си взех същото,похвалиха ми го много.Още не съм го ползвал. Купих го от една бензиностанция "Еко" за 5,50 лв.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”