Трака като на лагер
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Трака като на лагер
Появи се странен шум някъде отпред в ляво.Звукът наподобява като на разбит лагер на главината.Но явно не,защото вдигнахме колата във въздуха и шума се загуби.Майстора на който я водих се съмнява за лагер в скоростната кутия.От там ли би трябвало да се чува?Други идеи?
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Трака като на лагер
когато сте я вдигнали сте разтоварили колелото и може все пак да е от него може и карето или гривната на АБСа ако имашSyncro написа:Появи се странен шум някъде отпред в ляво.Звукът наподобява като на разбит лагер на главината.Но явно не,защото вдигнахме колата във въздуха и шума се загуби.Майстора на който я водих се съмнява за лагер в скоростната кутия.От там ли би трябвало да се чува?Други идеи?
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Определено сме разтоварили колелото.Но първия път когато я вдигнахме от дясното колело се чу виене на лагера и тогава предположихме че е от него,макр да чувам шума от другата страна
Сменихме го но шума остана.
Обясни за гривната на АБС-а ако можеш.Това нямам идея какво представлява.Ако е каре си мисля,че няма да се влияе от това,че колелото е разтоварено.Би трябвало да се чува и така.
Обясни за гривната на АБС-а ако можеш.Това нямам идея какво представлява.Ако е каре си мисля,че няма да се влияе от това,че колелото е разтоварено.Би трябвало да се чува и така.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за къре съм съгласен че няма влияние че е вдигната колата а за гривната тя се слага на самото каре допълнително и ако се е сбъгясала може да те подлуди от звукове а за вътрешно каре проверилиSyncro написа:Определено сме разтоварили колелото.Но първия път когато я вдигнахме от дясното колело се чу виене на лагера и тогава предположихме че е от него,макр да чувам шума от другата страна
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”