Привет колеги.
От ското се чува от към задната лява гума едно прискръцване когато натисна и пусна спирачката.То изчезва когато дръпна ръчната и пак натисна спирачката.Съответно смятам,че е някоя от машинките или нещо подобно на задните гуми.Колата е поло-1.0 с барабани/разбира се/.Ако имате съвет кое точно да смажа или гресирам или...??
Скърцане при натискане на спирачка!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Щом скърцат значи работят
Много ли те дразни това скърцане? - Не е проблем иначе
Имаше една тема някъде дето казваха какво точно трябва да се смазва ,ама много хора се влючиха в темата и стана спор ,че по-добре е нищо да не се смазва. Помня ,че трябваше и да се внимава да не се смаже и още нещо дето нетрябваше. Според мен само почисти добре барабаните отвътре и може и да се оправят нещата
И при мен на старата кола ми скърцаше така ,но след време спя от самосебе си

Много ли те дразни това скърцане? - Не е проблем иначе
Имаше една тема някъде дето казваха какво точно трябва да се смазва ,ама много хора се влючиха в темата и стана спор ,че по-добре е нищо да не се смазва. Помня ,че трябваше и да се внимава да не се смаже и още нещо дето нетрябваше. Според мен само почисти добре барабаните отвътре и може и да се оправят нещата
И при мен на старата кола ми скърцаше така ,но след време спя от самосебе си
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колеги за бързата реакция и изчерпателните отговори. Мисля,че е това:прожините които връщат накладките са клеясали и задържат, защото когато дръпна ръчната и после я пусна,като тръгвам и за момент се усеща ще ръчната не е отпуснала хубаво,но после се оправя.Иначе Да..определено ме дразни.Гледаш я хубава количка една такава,не шуми много и не тропа...ама като спре и аз пусна спирачката и...скръц...е тва разваля всяка идилия 

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”