и аз не знам и се опитвам да науча......fR1sKy написа:MuTa4eTo написа:а на Wheelie Competition с коя кола го минаmusura написа:Току що станах Drag King с маздичката ми750 к.с.; 7.5 на 400м и 11.5 на 800
Спечелих и един мустанг, собственост на предишния крал
Това състезание с кое се дигат гуми нещо не мога да го правя
Need for Speed Pro Street
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
май колата ти ако е достатачно мощна сама си се дига на задни гуми от тебе се иска само да превклчваш като на драгfR1sKy написа:MuTa4eTo написа:а на Wheelie Competition с коя кола го минаmusura написа:Току що станах Drag King с маздичката ми750 к.с.; 7.5 на 400м и 11.5 на 800
Това състезание с кое се дигат гуми нещо не мога да го правя

- 6669
е моята Импреза е 1088 BHP и не се вдига........твоята "мускул" ли еSasho_yovev написа:май колата ти ако е достатачно мощна сама си се дига на задни гуми от тебе се иска само да превклчваш като на драгfR1sKy написа:MuTa4eTo написа:а на Wheelie Competition с коя кола го минаmusura написа:Току що станах Drag King с маздичката ми750 к.с.; 7.5 на 400м и 11.5 на 800
Това състезание с кое се дигат гуми нещо не мога да го правяили поне при мене е така

- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Може и аз да съм бавно загряващ, ама ми е малко на терсене това меню на играта
2 часа играх и почти нищо не постигнаг. На драг все ме пуска с някав мършав Сивик или Шевролет(Деу)! Ъпгрейдвах си един нисан 240сх, като похарчих към $50k и на пистата върви малко повече от Голф ГТИ сток
Я кажете някой тънкост, че почвам да се изнервям и да не и дам ънинсталл на таз игра

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Това първото което минаваш е батъл машин шоудаун.Него трябва да го минеш с тези коли и после като излезеш от рейс дей цъкаш със стрелките нагоре и надолу и ще видиш как позеленяват шаренийките по картата. Това са другите състезания. Там може да си ползваш твоите коли.
Шоудауните ги минаваш с тия коли които ти предлага та да видиш за какви състезания и иде реч.
Шоудауните ги минаваш с тия коли които ти предлага та да видиш за какви състезания и иде реч.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- 6669
и аз съм с Импрезата и всичко ми е на МАХ и от 1088 коня повече не може.....но е 4х4 и не може да се дигне....сега правя една бима за диганеdidoriginal написа:Ммм.. взех си Subaru Impreza WRX STI - в момента е малко по 1000 коня, но още не съм му взел читава трансмисия, гуми, спирачки и нитро. В момента на 1/4 миля дава 9 секунди, а на 1/2 - 13.5![]()

Върни се в “ОФФ-Топик - други”