здравейте колеги. реших да си почерня крилото, така както съм чел от форума- със горещ въздух. направих и малко снимки да се види разликата. искам да подчертая че крилото наистина беше толкова бледо че чак светло сиво ето и нагледно: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194654
аз пък тая процедура я правя с ЧЕРНА БОЯ ЗА ОБУВКИ за 1 лв и върши прекрасна работа.бронийте и всички черни пластмаси стават като нови, сеедно сега са излезнали от завода.
malolitrajkata написа:аз пък тая процедура я правя с ЧЕРНА БОЯ ЗА ОБУВКИ за 1 лв и върши прекрасна работа.бронийте и всички черни пластмаси стават като нови, сеедно сега са излезнали от завода.
malolitrajkata написа:аз пък тая процедура я правя с ЧЕРНА БОЯ ЗА ОБУВКИ за 1 лв и върши прекрасна работа.бронийте и всички черни пластмаси стават като нови, сеедно сега са излезнали от завода.
А колко време издържат с боята
Не се ли отмива от водата?? След всеки дъжд ли я мажеш??
ilkomuhata написа:как става номера само със леко нагряване ли почернява така
нагряваш постепенно и незадаржа много на едно място, и ще усетиш как и колко време да държиш. пробвай- лесно е.
а колкото до боята за обувки , мисля че след първото минаване с пароструйка и е доло. има и друг куриоз- когато съседите те видят да клепаш с боя за "пустали" колата, мисля че доста ще им е смешно