mod edit: Varbona
Първи стъпки към видео клип...с дизата :-)
- SCIROCCO_86
- Автомобил:
- Двигател:
mmm bravo, ot dosta vreme sum ti zabelqzal kolicata i trqbva da si priznaq 4e dosta mi haresva. Mnogo golqm zvqr e. Krasota...
Последна промяна от SCIROCCO_86 на Чет 22 ное 2007 20:41, променено общо 2 пъти.
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
scruc написа:Евалааааааааааааааааааааманяк си бате еи такива хора като тебе ме радват и ме карат да се чувствам горд
![]()
П.С.Завистниците са необходимо зло те са стимол който те кара да ставаш все по добър и по добър на тях мога да кажа само едно..........................
да ти кажа ламерчета много а и аз колата си я правя заради мен защото това ми е хоби и много хора ми казваха да си взема БМВ е46 но си взех г4 защото колата подлежи на тунинг и изглежда супер като се пипне малко
Един пример ако се пусне ниско долу всеки 3 ми казва колко хубаво съм раздул калниците
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Re: delete
Дон Хуан Голфа написа:от 2 немски списания имат интерес към колата ама не смея да им пратя мойте снимки![]()
CHEERS
кои са тея списания бе Хуане

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alpine написа:Дон Хуан Голфа написа:от 2 немски списания имат интерес към колата ама не смея да им пратя мойте снимки![]()
CHEERS
![]()
![]()
кои са тея списания бе Хуане
![]()
Списанията са...
sex in car
tunning for sex
и други подобни
Сега сериозно....имам само тяхната молба да им пратя пълно инфо за колата и "ПОДХОДЯЩИ" снимки за тунинг списание който не мисля че аз имам такива и затова ще ми бъде от полза някой да ми препоръча някой ако пък от форума има такъв човек ще е най добре...ако няма лятото ще се набутам за някой от обява и така....но сега няма смисъл за повече инфо защото нещата са в начален стадий,но дори да им пратя не се знае дали ще има статия
CHEERS

- alpine
- wheels dealer
- Контакти:
low щом германските списания са прибегнали до наща сцена(за което се съмнявам де) не е добре .
успех на немската сцена
успех на немската сцена
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alpine написа:low щом германските списания са прибегнали до наща сцена(за което се съмнявам де) не е добре .
успех на немската сцена
Реших за пръв път да не се заям с някой от форума където пише колкото да се заяде и да не му тегля една п.... м....
и то само защото имаш мерак в тунинга и си направил яка машина
- alpine
- wheels dealer
- Контакти:
ами не бе брато , просто така виждам аз нещата
Останал съм просто с впечетлението че 4ките по списанията (vw scene което аз следя) не изглеждат като твоята та за това
Не виждам къде се заяждам аз .
А и тебе кура не те боли за моето мнение , виж колко фенове си имаш . Дано се яви в немско списание БГ кола....Евала ако го направиш наистина !
п.с. След днешното което видях от един Варненски гараж , мога да кажа че сезона на оптичния тунинг ще е завладян от мк2
ей така седях
То е защото човека знае как се прави шампион
Митко страхотен е
А и тебе кура не те боли за моето мнение , виж колко фенове си имаш . Дано се яви в немско списание БГ кола....Евала ако го направиш наистина !
п.с. След днешното което видях от един Варненски гараж , мога да кажа че сезона на оптичния тунинг ще е завладян от мк2
ей така седях
То е защото човека знае как се прави шампион
Митко страхотен е - alpine
- wheels dealer
- Контакти:
russonera написа:Ей сезона ще е на Мк-2.Ти си луд бре.
Мк-4 най-яката кола която става за тунинг.И те винаги ли 2ките са на мода.Стига с тези 2ки.
ще разбереш за какво говоря . Брато тунинга на мк2 си е движение .... отделна графа , докато за мк4 трудно би станало такова нещо , мисля че може и да не ме разбереш , но нека се пробва - Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
russonera написа:Ей сезона ще е на Мк-2.Ти си луд бре.
Мк-4 най-яката кола която става за тунинг.И те винаги ли 2ките са на мода.Стига с тези 2ки.
GOLF 4 PAUA
Хуане, ей тва се казва идол, сън не го хваща за твоята кола
И аз ти пожелавам някой ден да видим колата ти в немските тунинг списания

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Stefan написа:russonera написа:Ей сезона ще е на Мк-2.Ти си луд бре.
GOLF 4 PAUA
Хуане, ей тва се казва идол, сън не го хваща за твоята колаСигурно ден и нощ я сънува
![]()
И аз ти пожелавам някой ден да видим колата ти в немските тунинг списания
Хехехех колегата russonera я е предплатил и за него се пази
А за 2-ките няма да коментирам...
а за колегата Alpine не си спомням да ме е хващал с гаджето му ама нещо е облъчен и има нещо против мен или мойта кола ама както каза той ми дреме на к=== (особенно като ми е в ерекция за него си мисля
Не знам за немските но за кипърските може да ми пожелаеш успех - мисля да отида там да поработя с жена ми че има готини оферти....само сега проверявам дали може да си се кара с БГ регистрацията там без да ми правят проблеми....
- alpine
- wheels dealer
- Контакти:
Re: !
Дон Хуан Голфа написа:....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”