какви са начините да си оправя таблото
-
- Автомобил:
- Двигател:
какви са начините да си оправя таблото
моля кажете как мога да си оправя таблото на пасата което се намира под касетофона защото взе да се разпада .
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: какави са на4ините да си оправя таблото
zarin_zumanov1912 написа:моля кжете как мога да си оправя таблото на пасата което се намира под касетофона за=тото жзе да се распада .
Кой пасат???? Явно за В3 става дума. Това май им е слабо място. На нашия тая пластмаска е станала на сол. Явно предишния собственик я е свалял не по начина по който трябва. Пробвах да я лепя с какво ли не - е резултат няма. В момента едвам се държи. Единственото решение май е да си търсиш по моргите здрава.
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Моята също е счупена и не знам в кой момент ще сдаде багажа...
Понеже копчетата на стъклата ми са под касетофона (там са ги сложили Италианците), а и както каза колегата май предишния касетофон не е бил изваден както трябва...
Абе изобщо: цялото ми табло и по-надолу е на сол и едвам се крепи на видиите...
Понеже копчетата на стъклата ми са под касетофона (там са ги сложили Италианците), а и както каза колегата май предишния касетофон не е бил изваден както трябва...
Абе изобщо: цялото ми табло и по-надолу е на сол и едвам се крепи на видиите...
- batemo
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти кажа това с шинирането върши много ама мно добра работа, обаче аз вместо тел използвах телботи , обаче от тези стоманените, като ги вкарах с поялника в пластмасата, но подчертавам , че първо придържаш с пинсетка самия телбот между двете счупени частички и поялника се слага върху телбота, така се получава топлообмен и телботчето само влиза в пластмасата. Хубаво е преди тожа да го залепиш ако мижеш или да да слепиш счупеното като разтопиш с поялник малко "свински опашки" между двете части, става идеално.Успех.