Откачих за 5 мин. акумулатора (+) и сега когато се опитам да запаля сякаш пали на бензиови пари и гасне веднага.
Не се чува жужене на бензоновата помпа, а преди се чуваше. Проверих бушона здрав е, но при подаден контакт не пуска ток на бензиновата помпа. Помпата изглейда здрава 2.5-3 Ома нейде. Имам и една аларма да не би тя да се ошашкала и да не ми пуска ток на релето на помпата - тоз дето я сложи твърди че не се намесвала чак до помпата - аз леко се съмнявам.
Някой има ли предложения от какво може да е.
Освен това ми свети един светодиод червен зад бутона за аварийните - той е м/у кормилото и таблото.
Откачих за малко акумулатора и сега не пали...
Мерси за препоръките.
Оправи се проблема - от алармата беше. Изглежда имам 2 аларми - една оргинална /уж/ Flashpoint и една нова сложена преди месец и половина. Беше се включил явно имобилайзера на оргиналната - добре че си пазя дистанционното. А уж таз оргинална аларма я бяхме спре ли!? Двойно съм защитен
Оправи се проблема - от алармата беше. Изглежда имам 2 аларми - една оргинална /уж/ Flashpoint и една нова сложена преди месец и половина. Беше се включил явно имобилайзера на оргиналната - добре че си пазя дистанционното. А уж таз оргинална аларма я бяхме спре ли!? Двойно съм защитен