Как си направих Г2-то
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги както казах това е само началото ... имам още доста работа по колата... Като цяло съм решил тапицерията да е черна а седалките да са с тапицерия бяло и черно - таблото ми допада и така - нови стелки , ЦД плейър , музика (тонколони и туба). Отвън широките брони, маска с 4 фара без емблема , отзад мисля да сваля номера да не е на багажника ,а доло под бронята и т.н. ... Доста работа и инвестиции имам да направя още така че "This is just the beginning!
" 

- sony_87
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rampaje написа:Колеги както казах това е само началото ... имам още доста работа по колата... Като цяло съм решил тапицерията да е черна а седалките да са с тапицерия бяло и черно - таблото ми допада и така - нови стелки , ЦД плейър , музика (тонколони и туба). Отвън широките брони, маска с 4 фара без емблема , отзад мисля да сваля номера да не е на багажника ,а доло под бронята и т.н. ... Доста работа и инвестиции имам да направя още така че "This is just the beginning!"
Говориш ги тия неща като по шаблон... Ако ще правиш салона бял направи го бял(евентуално да имаш някоя друга черна ивица по седалките)...комбинацията от бяло и черно не си пасва.Предната решетка според мен е по красива с нормалните си 2 фара без емблема.Ако си вземеш и кристални фарове още по-добре.(Погледни в гаража на bomber)