Колеги напускам работа и трябва да подам заявление за напускане. Въпросът ми е как да оформя точно заявлението ? Имам записана клауза в договора за 30 дневно писмено предизвестие за напускане!
БЛАГОДАРЯ предварително на всички!
СПЕШНО! Напускам работа... НАПУСНАХ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
СПЕШНО! Напускам работа... НАПУСНАХ
Последна промяна от nero на Пон 26 ное 2007 12:36, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
ДО.......................................
ЗАЯВЛЕНИЕ
от.......................................................
на длъжност............при......................
Г-н Директор /управител......./
ЗАЯВЯВАМ желанието си да бъде прекратено трудовото правоотношение по отношение на посочената длъжност по реда на чл.325,т.1 от КТ /взаимно съгласие на страните/,считано от..................
Настоящето да се счита и за писмено предизвестие , в случай , че Вие се противопоставяте на желанието ми за прекратяване на трудовото правоотношение по взаимно съгласие
дата:................... С поздрав :...................
гр.
ЗАЯВЛЕНИЕ
от.......................................................
на длъжност............при......................
Г-н Директор /управител......./
ЗАЯВЯВАМ желанието си да бъде прекратено трудовото правоотношение по отношение на посочената длъжност по реда на чл.325,т.1 от КТ /взаимно съгласие на страните/,считано от..................
Настоящето да се счита и за писмено предизвестие , в случай , че Вие се противопоставяте на желанието ми за прекратяване на трудовото правоотношение по взаимно съгласие
дата:................... С поздрав :...................
гр.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Пишеш МОЛБА от тебе си до шефа ти
Моля, трудовия ми договор да бъде прекратен по взаимно съгласие по чл.325 от Кодекса на труда, считано от ..... 2007 г.
Ако молбата ми не бъде удовлетворена, моля настоящето да се счита за връчено 30 дневно предизвестие.
Няколко забележки:
Ако не те освободят по заимно съгласие можеш да напуснеш веднага, НО дължиш една БРУТНА заплата на работодателя си (чл220 от КТ)
Ако си връчиш предизвестието днес на 23.11.2007 то започва да тече от следващия ден, т.е. 24.11.2007 и от тази дата броиш 30 дни. След това си свободен и си напуснал.
Моля, трудовия ми договор да бъде прекратен по взаимно съгласие по чл.325 от Кодекса на труда, считано от ..... 2007 г.
Ако молбата ми не бъде удовлетворена, моля настоящето да се счита за връчено 30 дневно предизвестие.
Няколко забележки:
Ако не те освободят по заимно съгласие можеш да напуснеш веднага, НО дължиш една БРУТНА заплата на работодателя си (чл220 от КТ)
Ако си връчиш предизвестието днес на 23.11.2007 то започва да тече от следващия ден, т.е. 24.11.2007 и от тази дата броиш 30 дни. След това си свободен и си напуснал.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Забравих да кажа, че е хубаво да си вземеш входящ номер на Молбата ако има такава практика във фирмата ви.
Визора го е дал доста подробно!
black, не знам къде си работил до сега, но ако го направиш в истинска фирма това такова дисциплинарно уволнение ще си изкараш и така хубаво ще седи в трудовата ти книжка
Визора го е дал доста подробно!
black, не знам къде си работил до сега, но ако го направиш в истинска фирма това такова дисциплинарно уволнение ще си изкараш и така хубаво ще седи в трудовата ти книжка

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
М О Л Б А
От: ..........................
До: ...................................................
Относно: прекратяване на трудов договор
Г-н ......,
Моля, да ми бъдат прекратени трудовите взаимоотношения по трудов договор № .../ . . г., считано от дата . . 200 г., съгласно трудовия ми договор и Кодекса на Труда.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена.
С уважение: ……………………
От: ..........................
До: ...................................................
Относно: прекратяване на трудов договор
Г-н ......,
Моля, да ми бъдат прекратени трудовите взаимоотношения по трудов договор № .../ . . г., считано от дата . . 200 г., съгласно трудовия ми договор и Кодекса на Труда.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена.
С уважение: ……………………
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ехеее чак дисциплинарно никой няма да те уволни за това...
То даже такива договори работи не съм подписвал от 2002 ... Само си давам лична карта за осигуровки и това е.
Пък фирмите не са фантоми да кажеш.
Искат го само когато си подписвал договор че такъв е реда. Не че нещо обичат да се занимават с формалности.

То даже такива договори работи не съм подписвал от 2002 ... Само си давам лична карта за осигуровки и това е.

Искат го само когато си подписвал договор че такъв е реда. Не че нещо обичат да се занимават с формалности.

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”