От къде мога да разбера дали шипка е отворена
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
От къде мога да разбера дали шипка е отворена
В събота сутринта трябва да ходя до Стара Загора и миналия път минах през шипка, но сега нали я затварят от време на време как може да се разбере най точно дали е отворена или не. И приемам предложения за алтернативен път от Плевен до Стара Загора.
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Шипка за сега е отворена Ако не завали до събота така ще си остане
Ако завали затварят за камиони и автобуси за коли си остава отворена като е възможно да изискват вериги Камионите се пренасочват аварийно към Хаимбоаз За там има информация,че сутрин рано е възможно да се провреш както и че с 10лв на пазача на бариерата ти осигурявали преминаването /лично не съм го проверил и честно казано не го вярвам/
Пиши ми ЛС ако е на зор работата да проверя в петък вечер как е положението
П.П Какво толкова се плашите от Шипка /на мен ми е любимия участък от България/ В този сезон е предимство присъствието на камиони - често прохода е в мъгла,а осева линия липсва Залепянето зад камиона е голяма помощ
От южната страна като джокер може да се ползва пътя за Бузлуджа - не е чак толкова разбит и е живописно и спокойно
Ако завали затварят за камиони и автобуси за коли си остава отворена като е възможно да изискват вериги Камионите се пренасочват аварийно към Хаимбоаз За там има информация,че сутрин рано е възможно да се провреш както и че с 10лв на пазача на бариерата ти осигурявали преминаването /лично не съм го проверил и честно казано не го вярвам/
Пиши ми ЛС ако е на зор работата да проверя в петък вечер как е положението
П.П Какво толкова се плашите от Шипка /на мен ми е любимия участък от България/ В този сезон е предимство присъствието на камиони - често прохода е в мъгла,а осева линия липсва Залепянето зад камиона е голяма помощ
От южната страна като джокер може да се ползва пътя за Бузлуджа - не е чак толкова разбит и е живописно и спокойно
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://sba.bg/
Oфициалната страница
Oфициалната страница