VW Tiguan
-
Vento_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Eто малко снимки от днес от Порше София Изток и изложения там единствен в момента Тигуан в България, който утре заминава обратно в Германия /качеството на снимките не е супер/.
Първите поръчани бройки /досега около 25/ ще пристигнат в България в края на Януари, когато ще е и голямото му представяне в България. От тогава ще има и тестови екземпляри. Сроковете за доставка на поръчан Тигуан са три месеца.
Личните ми впечатления от автомобила са над очакванията ми. Материалите вътре са от високо качество, дори обикновената тапицерия, с която беше оборудван този екземпляр. Уредбата с навигация и чувствителния на допир TFT монитор е супер, но е и на солидна цена. Вратите просто се затварят като на автомобил от много висок клас - това ми направи особено впечатление. Багажникът е голям и със сравнително правилни форми, доста по голям от този на Рав4 на Тойота например. Задния ред седалки се мести напред назад много лесно, дори с една ръка. В най-задно положение отзад има предостатъчно място, без да е в излишък. Положението на водача е супер удобно и се регулира във всички нужни посоки.
Ценова листа
Допълнително оборудване
Първите поръчани бройки /досега около 25/ ще пристигнат в България в края на Януари, когато ще е и голямото му представяне в България. От тогава ще има и тестови екземпляри. Сроковете за доставка на поръчан Тигуан са три месеца.
Личните ми впечатления от автомобила са над очакванията ми. Материалите вътре са от високо качество, дори обикновената тапицерия, с която беше оборудван този екземпляр. Уредбата с навигация и чувствителния на допир TFT монитор е супер, но е и на солидна цена. Вратите просто се затварят като на автомобил от много висок клас - това ми направи особено впечатление. Багажникът е голям и със сравнително правилни форми, доста по голям от този на Рав4 на Тойота например. Задния ред седалки се мести напред назад много лесно, дори с една ръка. В най-задно положение отзад има предостатъчно място, без да е в излишък. Положението на водача е супер удобно и се регулира във всички нужни посоки.
Ценова листа
Допълнително оборудване
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:tora bora написа:Като модифициран Голф+ е,вътре е същия.
Имам чувството, че не си виждал нито един от двата автомобила...
Интериора е същия като на Golf+, 1 към 1 е
Ето ти и пример с интериор от Голф Плюс за да не кажеш, че и аз не съм ги виждал
Тя цялата кола, ако трябва да сме точни е един повдигнат Голф + с модифицирана предница и задница

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Е те такова грозно нещо като Тигуан нема, и отвътре и отвън.
Калници, решетка , надвеси....ужас, ама това май вече съм го писал в една друга тема, подкрепено със снимки.
Бих си го взел ако не беше такава грозотия.
Напролет живот и здраве се мятам на един Кашкай, пък вие ме съдете....
Току що погледнах пак , темата е същата, мненията ми са изтрити!
Това на нищо не прилича!
Калници, решетка , надвеси....ужас, ама това май вече съм го писал в една друга тема, подкрепено със снимки.
Бих си го взел ако не беше такава грозотия.
Напролет живот и здраве се мятам на един Кашкай, пък вие ме съдете....
Това на нищо не прилича!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:dobrinb написа:tora bora написа:Като модифициран Голф+ е,вътре е същия.
Интериора е същия като на Golf+, 1 към 1 е![]()
![]()
Ето ти и пример с интериор от Голф Плюс за да не кажеш, че и аз не съм ги виждал![]()
Тя цялата кола, ако трябва да сме точни е един повдигнат Голф + с модифицирана предница и задница
Забрави да добавиш и ходова част към модифицираните елементи. Няма Голф + със задвижване 4х4 или куатро или като си искаш така го наричай. Всички предлагани Голф+ са само и единствено със предно предаване.
По темата - Тигуан-а си е екстра, но за тези пари (зависи от нуждите де) бих си взел нещо друго!
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
trunner написа:niikoo_1 написа:dobrinb написа:tora bora написа:Като модифициран Голф+ е,вътре е същия.
Интериора е същия като на Golf+, 1 към 1 е![]()
![]()
Ето ти и пример с интериор от Голф Плюс за да не кажеш, че и аз не съм ги виждал![]()
Забрави да добавиш и ходова част към модифицираните елементи. Няма Голф + със задвижване 4х4 или куатро или като си искаш така го наричай. Всички предлагани Голф+ са само и единствено със предно предаване.
По темата - Тигуан-а си е екстра, но за тези пари (зависи от нуждите де) бих си взел нещо друго!
Не е куатро ,а 4motion при ФВ
Не е джип. Имената на джиповете не звучат като развалена храна.
Моето мнениие може би е повлияно от страстта към марката ,но това си е мое мнение и никой не може да ме разубеди ,че Кашкая превъзхожда Тигуана
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”