--------------------------------------------------------------------------------
провокиран от многоброините теми за проблема с турбото и неизбежното споменаване на рециклирана и 4исто нова турбина мисля да поизясня нещата как стоят в БГ:4исто нова турбина има,като цената и запо4ва от 1100евро без ддс(пиша за променлива геометрия)предлага се единствено от оторизираните представили-това е за 4ИСТО НОВА
следват рециклираните запо4ват от 628 евро без ддс
това е стопроцентово сигурно със цени и инфо за което пиша
следва малко уто4нение за как стоят нещата в БГ-преди два дни си посъбеседвах с Реал турбо-пи4а беше много любезен ,ама накрая съвсем се обърка с обясненията си за рециклирана от тях и 4исто "нова" турбина предлагана от сервиза или магазина им.разликата е 4е "НОВАТА"турбина в БГ е рециклирана от фабриките на гарет ,а не в бг
следващото интересно е 4е ремонтните комплекти тук са по 55 евро ,а при реал е около 200лева ,а като се свързах и директно с отдел продажби към представители на марката ГАРЕТ цената за ремонтен комплект е по4ти 20евро без ддс
инфото и размислите са за вас......

турбина "4исто нова"
- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: турбина "4исто нова"
niks76 написа:--------------------------------------------------------------------------------
(пиша за променлива геометрия)
Това е отговора на въпроса ти колега.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
niks76 написа:...инфото и размислите са за вас......
да добавя само, че ако товам което си написъл, се отнасяше само до турбините, "с мед да го полеем". явно отдавна не си се прибирал по родните места.
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joro_kem написа:niks76 написа:...инфото и размислите са за вас......
да добавя само, че ако товам което си написъл, се отнасяше само до турбините, "с мед да го полеем". явно отдавна не си се прибирал по родните места.
Много е прав колегата

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
niks76 написа:напротив ,даже съм много в 4ас с бг обстановката и по специално с автомобилнте 4асти
но понеже в Бг има монопол специално за турбините и се плямпат глупости и се мамят обикнновените хора;поне да се знае истината и всеки да се пазари както може
краината цена е в пъти завишена и търпи корекция
Ами преди година в Юнитрейд - Дружба ми искаха 305.30 лв. за масления тампон на двигателя - оригинален с доставка от Германия , та абсолютно същия тампон в проверен магазин за авточасти е 160 лв.
В крайна сметка съм с такъв за 35 лв. - но явно доста време ще сме в калта на бизнеса

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
веселин написа:niks76 написа:Ами преди година в Юнитрейд - Дружба ми искаха 305.30 лв. за масления тампон на двигателя - оригинален с доставка от Германия , та абсолютно същия тампон в проверен магазин за авточасти е 160 лв.
В крайна сметка съм с такъв за 35 лв. - но явно доста време ще сме в калта на бизнеса
- Аз пък съм с такъв за 16лв почти от година и нямам оплаквания

На тия в Юнитрейд 305 пъти

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”