Моля някой да ме посъветва.
Незнам дали ви се е случвало подобно нещо, но от няколко дни насам ми се случва всеки ден. В спряло положение на кръстовище или на някой светофар като включа първа и при подаването на газ и опит за освобождаване на съединителя колата остава спряла. Все едно ми се изпречва някакво съпротивление, усещам като чели колата са блокирани и колата не помръдва изобщо. Не е боксуване. След като подам свръх много газ каточели преодолявам скала, колата извършва движение все едно прескача КУПЧИНА камъни и се чува някакъв силен удар на метал все едно прескача нещо, ама е доста силно. На някой случвало ли му се е нещо подобно, че вече много ме е страх. Обясних проблема на един майстор, но той не си го обяснява конкретно. Моля помогнете!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Супер странен проблем с Голф4: страх ме е!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ви кажа, че днес ходих в сервиз Хеед, прегледаха колата и ми казаха,че проблема е в скоростите. Не знаят точно какво ще се окаже-дали синхронизатор, зъбно колело или от лагера. Това, което ми направи впечатление е, че казаха , че това си е било много често срещан проблем при 1.4 и 1.6. Моля ако на някой е чувал да сподели. А аз в понеделник ще я вкарам в сервиза.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”