Прецакан бендикс или...? - решено-счупена магнитна плочка
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прецакан бендикс или...? - решено-счупена магнитна плочка
Привет, от 2-3 дена като запаля колата и върна ключа, стартера избръмчава за малко, така все едно бендикса на прибира веднага? Самия бендикс съм го сменил преди 3 месеца, защото стария беше тръгнал и не изхвърляше добре!!! Някой имал ли подобен проблем, какви части е сменил и за какви пари?
Последна промяна от blue_shadow на Съб 24 ное 2007 18:22, променено общо 1 път.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
luciano написа:на старата ми кола го правеше само при студено време и при пъви старт?като покараш 5/10 мин и пак запалиш прави ли го?
От както го прави това нещо само градско няколко пъти съм я карал. Не съм пробвал на 100% загряла. Днес например пробвах пак дали прави тая гавра на поне малко загряла и ориентировъчно пипнах маркучите на радиатора - горния беше топъл, долния студен.

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес оправих проблема със стартера - оказа се, че "майстора", който преди 3 месеца ми смени бендикса при сглобяването на стартера е счупил (!) едната магнитна плочка на две
нямам думи.....Тъй като не се намери такава магнитна плочка, а за стартер 2ра ръка ми искаха 100лв. майстора ми залепи счупената и сега пали без проблем. (сменихме и четките, че се бяха поизтрили). Така, че бъдете много внимателни при избора си на майстор, който да ви оправя колата!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”