Ето и мойта бивша ШЕВка. Не беше кой знае каква хубавица, но поне V6 и 160 кобилки Вътре беше като гарсионера, то затова максимана скорост 175, обаче по светофарите винаги първа излиташе. Първа кола мечта
Десет години и половина изключително вярна служба.Две влизания в сервиз за ремонт по окачването.Велика кола.Шапка свалям на самураите.Дай боже всекиму нова тойота терсел.Е , който иска може и vw.
Москвич 412 мод.1979г.,машина за кър за сняг от къде ли не съм излизал,с голяма мъка в сърцето го продадох,беше много запезен,които го е виждал знае за какво говоря,но трудно се поддържат две коли..
Opel Kaddet 1.6D 84г. мноу добра машина бащата си я внесе от германия през 91г. , 1 година аз я карах след което я продадохме и все още вари по улиците
Първия -- Фиат Ритмо 1.7 дизел . Страшно икономична и чупеща се . На нея се учих да карам .
Втората -единствената . Ауди 100 2200 бензин . Една от истинските коли които съм карал . Не ми се спомня много голям кораб е ...имах малка надежда и пасата да е такъв , но само е голям без кораб няма го величието .