Велико Търново - Архив
- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dido_vw написа:КОЛЕГИ САГЛАСНИЛИ СТЕ УТРЕ В 17:30 ДАСЕ 4АКА МЕ В МОЛА В БОЛЛИНГА ЧЕ АЗ ТРАБВА ДА ЧАКАМ КОЛЕГАТА xP_NiRee ДА СВЪРШИ РАБОТА.ЧАКАМ ОТГОВОР
да идеята на колегата и мене ме устроива тъкмо ще се водя с тях може и снимки да си направим долу на закрития паркинг на мола че е осветено и кафето ни е наблизо айде дайте си мнението че наистина само часове останаха до срещата

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
за сбирката

- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами да имам работа в 17:00ч не в 17:30 тя е да си бъда в Горна по това време за да взема едни неща(не ви интерисуват)и за 20 минути съм във В.Т.всичко е сметнато в такъв случай май колегите dido и xp ще се откажат наско с корадото няма да идва онова момче със зелената джета няма да идва и само аз оставам от Горна и значи и аз отпадам сори другия път
весело изкарване
п.п.не че предния път не стояхме,като се бяхме разбрали за 15:00ч,до 19:00 и никой не каза че бърза(или има ангажимент)значи и сега не би ви бъркало в 17:30 до 18:30 са един час но както казвате имаси правила и точни часове и място и не трябва да се нарушават

п.п.не че предния път не стояхме,като се бяхме разбрали за 15:00ч,до 19:00 и никой не каза че бърза(или има ангажимент)значи и сега не би ви бъркало в 17:30 до 18:30 са един час но както казвате имаси правила и точни часове и място и не трябва да се нарушават

- dido_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Сагласен сам за правилата аз немога в 15:00 и затова предложих в 17:30 сичките момчета от горна се сагласиха пак ви е нещете предния пат маи ние от горна бяхме повече ама няма значение.Аз предлагам следващия път даго направим в Горна малко и вие да катерите АРБАНАСИ
.Какво ще кажете rossko i xP_NiRee