Помислете преди да си купувате ксенон (XENON)
- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
Незнам с много неща които каза колегата не съм съгласен защото зависи от много фактори .. а пък и се пак продават така наречените BiXenon .... който е точно за тая работа ,... .. а и самия човек ще си прецени дали си сложи ... а и сега съм врътнал една далавера с ксенони ... BiXenon струва 300 лв a обикновените са по 200 ... аа и на смите кутии си пише че са предназначени само за немски коли и наистина е така при италианските марки правят ядове .. та за тва ти казвам че зависи от мнооо фактори ....

- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здравейте .. имам малко въпроси и се чудих в кои дял да питам и накрая видях тая тема
м
ного силно съм се замислил да си взимам xenon 6000K
но като чета тук.. вие мислите разни ссхеми за запазване живота на крушките.. дали сте идеи за двусекционни фарове а аз съм със голф2 4 фара ии варианта който се сещам е през деня да карам на габарити и халогени (по малките фарове на маската) а за премигването вече... сложно..
другото от което ми е интересно е как седи ксенон на оригинален фар на голф 2 Хелла.. ако има някой колега да ми покаже снимки или дори ако може да се видим.. ще е супер
Гледам че един голф (златистия който е доста пипнат и до колкото знам беше удрян и после поправен и тн и тн.. )се върти из студентски град 40 блок.. но ми е неудобно да го спра човека и да по4на да го разпитвам а и той е със кристални фарове и предполагам на оригиналния ще изглежда по друг начин..
търсих и в нета снимки но не намерих нещо задоволително
и последното за сега което не ми е ясно е как точно преминават от къси към дълги тия ксенонови лампи които са 300-600лв?
със бленда ли са или са 2 крушки или ?:stll think:
благодаря предварително

м
ного силно съм се замислил да си взимам xenon 6000K
но като чета тук.. вие мислите разни ссхеми за запазване живота на крушките.. дали сте идеи за двусекционни фарове а аз съм със голф2 4 фара ии варианта който се сещам е през деня да карам на габарити и халогени (по малките фарове на маската) а за премигването вече... сложно..
другото от което ми е интересно е как седи ксенон на оригинален фар на голф 2 Хелла.. ако има някой колега да ми покаже снимки или дори ако може да се видим.. ще е супер
Гледам че един голф (златистия който е доста пипнат и до колкото знам беше удрян и после поправен и тн и тн.. )се върти из студентски град 40 блок.. но ми е неудобно да го спра човека и да по4на да го разпитвам а и той е със кристални фарове и предполагам на оригиналния ще изглежда по друг начин..
търсих и в нета снимки но не намерих нещо задоволително

и последното за сега което не ми е ясно е как точно преминават от къси към дълги тия ксенонови лампи които са 300-600лв?

благодаря предварително
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
en
статията си струва да се прочете
http://www.danielsternlighting.com/tech ... sions.html
halogen и xenon във фар за halogen

статията си струва да се прочете
http://www.danielsternlighting.com/tech ... sions.html
halogen и xenon във фар за halogen

- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.. на мен ми стана интересно какво представлява този комплект H4-2 китайски сет
http://www.xenonbg.net/index.php?ProductID=2092A2FF-D95D-2B46-0B85-B8FF899377CF
.. до колкото разбирам това е крушката
.. някой инсталирал ли си е такова нещо .. цената му е доста разумна /196лв./ ..????
http://www.xenonbg.net/index.php?ProductID=2092A2FF-D95D-2B46-0B85-B8FF899377CF
.. до колкото разбирам това е крушката

.. някой инсталирал ли си е такова нещо .. цената му е доста разумна /196лв./ ..????
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tiq s dopylnitelna kru6ka.. malko kofti spored mene .. trqbva da ima6 i drug far koito da svetva za dylgite.. (kakto pri golf2 svetvat i tiq na maskata) tei kato v protiven slu4ei.. na dylgi nqma po4ti nikoi...
za smetka na tova pyk kysite sa si dobre
)
istinata e Bi-xenon H4 (tiq s blendite) ako 6te dava6 pari.. dai pove4e ama da znae6 za6to
)
P.S. Sorry za latinicata no sym na uprajnenie po programirane i nqma kirilizaciq tuka
))
Следващият път използвай бутона кредор - коре в гясно над полето за писане на отговор.
mod edit: Vlad777

za smetka na tova pyk kysite sa si dobre

istinata e Bi-xenon H4 (tiq s blendite) ako 6te dava6 pari.. dai pove4e ama da znae6 za6to

P.S. Sorry za latinicata no sym na uprajnenie po programirane i nqma kirilizaciq tuka

Следващият път използвай бутона кредор - коре в гясно над полето за писане на отговор.
mod edit: Vlad777
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”