Tyan написа:гъзари ..само с 30 дни предизвестие срок ...моето е три месеца
и аз съм така, но ако помислиш има и добра страна
ако ти прекратят договора, ти дължат 3 заплати, а не една?
reinhard написа:Молба.Позоваваш се на клаузата и на кодекса
reinhard написа:Моля, да ми бъде разрешен отпуск
Моля,да бъда освободен по взаимно съгласие
Моля,да бъда освободен,считано от...
Стандартни текстове...по-добре не се включвай
brabus написа:Блеки, ако имаш подписан договор и само уведомиш, рискуваш да се съгласи работодателя да те освободи на устна уговорка обаче после нещо му скимва, става с г*за нагоре някоя сутрин и може да те увални дисциплинарно за самоотлъчки.
Затова винаги документче - черно на бяло да си имате!
колегата е абсолютно прав -за кво се молиш, молби само към Господ за дъжд ,за хубаво време, за 6-ца от 3-то теглене тото2 и тн.виж в JOBS там има образци:уведомление или предизвестие /едно от двете/...niviat написа:reinhard написа:Молба.Позоваваш се на клаузата и на кодекса
Малко късно се включвам , но се подава ПРЕДИЗВЕСТИЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ТРУДОВ ДОГОВОР, никакви молби!На кого и за какво се молиш?
Трябва да се знае , че си напуснал работата си по собствено желание , иначе ако е по взаимно съгласие , винаги ще се прокрадва съмнението че си помолен да напуснеш.
brabus написа:Забравих да кажа, че е хубаво да си вземеш входящ номер на Молбата ако има такава практика във фирмата ви.
Визора го е дал доста подробно!
black, не знам къде си работил до сега, но ако го направиш в истинска фирма това такова дисциплинарно уволнение ще си изкараш и така хубаво ще седи в трудовата ти книжка
Tyan написа:не е добре от гледна точка на рекорд хисторито ти и препоръчителни писма
The_Machine написа:Tyan написа:гъзари ..само с 30 дни предизвестие срок ...моето е три месеца
Тоо пъ, я ни съ пули... на кадровите войници е 6 месеца![]()
![]()
Tyan написа:не е добре от гледна точка на рекорд хисторито ти и препоръчителни писма
faf4o написа:Tyan написа:не е добре от гледна точка на рекорд хисторито ти и препоръчителни писма
Аз в предната работа написах молбата си и на другия ден вече не отидахНе знам какво са ме правили.Даже не съм сигурен дали са ме осигурявали.Все се каня да проверя.В тая връзка някой да ми каже как се проверява това?
stanislav_s написа:М О Л Б А
От: ..........................
До: ...................................................
Относно: прекратяване на трудов договор
Г-н ......,
Моля, да ми бъдат прекратени трудовите взаимоотношения по трудов договор № .../ . . г., считано от дата . . 200 г., съгласно трудовия ми договор и Кодекса на Труда.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена.
С уважение: ……………………
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта