Wish_Master написа:Ако картон+малко ламинат е луксозно изпълнение и дава разлика в цената от порядъка на 3-4лв..... незнам каква ще е обикновенната опаковка:)
така е в България!
същото е и с темите за масла и гумиXIKS написа:тая тема няма смисъл много много компетентно мнение може да даде някой който е ползвал 5-6 вида крушки да каже аз най доволен съм от тези и тези а тук едни слагат осрам викат най яката халогена крушка е друг слага филипс и вика не филипса е по як трети слага хела и така сещате се кво става всеки си фали неговото
XIKS написа:тая тема няма смисъл много много компетентно мнение може да даде някой който е ползвал 5-6 вида крушки да каже аз най доволен съм от тези и тези а тук едни слагат осрам викат най яката халогена крушка е друг слага филипс и вика не филипса е по як трети слага хела и така сещате се кво става всеки си фали неговото
XIKS написа:тая тема няма смисъл много много компетентно мнение може да даде някой който е ползвал 5-6 вида крушки да каже аз най доволен съм от тези и тези а тук едни слагат осрам викат най яката халогена крушка е друг слага филипс и вика не филипса е по як трети слага хела и така сещате се кво става всеки си фали неговото
napster написа:Става въпрос за халогенни крушки! Според мене един халоген за да бъде полезен трябва да свети жълто! Попринцип халогените са за намалена видимост и в правилника за движение пише че не е разрешено да се кара на халогени ако не са налични необходимите условия (т.е. намалена видимост). А при намалена видимост е доказано, че жълтата светлина "цепи мрака"т.е. осветява най- добре. Ако греша нека ме опровергаете, но се и обосновете
kav4o написа:napster написа:Става въпрос за халогенни крушки! Според мене един халоген за да бъде полезен трябва да свети жълто! Попринцип халогените са за намалена видимост и в правилника за движение пише че не е разрешено да се кара на халогени ако не са налични необходимите условия (т.е. намалена видимост). А при намалена видимост е доказано, че жълтата светлина "цепи мрака"т.е. осветява най- добре. Ако греша нека ме опровергаете, но се и обосновете
Пич,темата е достатъчно голяма за да видиш,че говорим за крушките във фаровете Н4,Н1,Н7 и т.н.,не конкретно за фарове за мъгла...С две думи темата явно е мъгла за теб
...Скоро никой ли не е взимал +50% или новия модел
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта