най-добрата халогенна крушка?!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Сря 03 окт 2007 19:17

Wish_Master написа:Ако картон+малко ламинат е луксозно изпълнение и дава разлика в цената от порядъка на 3-4лв..... незнам каква ще е обикновенната опаковка:)

така е в България!

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ллллл

Мнениеот XIKS » Сря 03 окт 2007 20:49

тая тема няма смисъл много много компетентно мнение може да даде някой който е ползвал 5-6 вида крушки да каже аз най доволен съм от тези и тези а тук едни слагат осрам викат най яката халогена крушка е друг слага филипс и вика не филипса е по як трети слага хела и така сещате се кво става всеки си фали неговото :)

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: ллллл

Мнениеот Vlad777 » Сря 03 окт 2007 20:50

XIKS написа:тая тема няма смисъл много много компетентно мнение може да даде някой който е ползвал 5-6 вида крушки да каже аз най доволен съм от тези и тези а тук едни слагат осрам викат най яката халогена крушка е друг слага филипс и вика не филипса е по як трети слага хела и така сещате се кво става всеки си фали неговото :)
същото е и с темите за масла и гуми :lol:

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Сря 03 окт 2007 20:57

XIKS написа:тая тема няма смисъл много много компетентно мнение може да даде някой който е ползвал 5-6 вида крушки да каже аз най доволен съм от тези и тези а тук едни слагат осрам викат най яката халогена крушка е друг слага филипс и вика не филипса е по як трети слага хела и така сещате се кво става всеки си фали неговото :)

според мен всяко качество се заплаща, наистина филипсите са по-добри от осрам но и цената им е доста по-добра, а при положение че имат наполовин часове живот спрямо стандартните крушки не всеки може да вкара толкова средства за консуматив.

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Съб 24 ное 2007 6:55

Някой колега скоро да е купувал Vision Plus +50%,искам да знам на каква цена са,че намерих едни но ми се вижда доста евтино,чудя се да не са ментаци :?

Потребителски аватар
LuIS
Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
Двигател: 1.9 AWX

Мнениеот LuIS » Съб 24 ное 2007 7:34

вчера си взех за бусчето филипс премиум..+30% - 8 лева/бр.

Потребителски аватар
MasteR_G
Автомобил: AUDI A3 1.8T
Двигател: AGU 1999

Мнениеот MasteR_G » Съб 24 ное 2007 11:52

Точно така такъв човек като автора на темата,човеката е пробвал 5-6 вида и дава мнение и прилично обяснение защо еди коя си не му харесва и коя му харесва.

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Нед 25 ное 2007 8:59

Става въпрос за халогенни крушки! Според мене един халоген за да бъде полезен трябва да свети жълто! Попринцип халогените са за намалена видимост и в правилника за движение пише че не е разрешено да се кара на халогени ако не са налични необходимите условия (т.е. намалена видимост). А при намалена видимост е доказано, че жълтата светлина "цепи мрака" :lol: т.е. осветява най- добре. Ако греша нека ме опровергаете, но се и обосновете ;)

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 25 ное 2007 10:10

Това на което всички викаме халогени и се ползва при намалена видимост е фар за мъгла. Иначе и фаровете пак са с халогенни крушки.

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Нед 25 ное 2007 18:32

napster написа:Става въпрос за халогенни крушки! Според мене един халоген за да бъде полезен трябва да свети жълто! Попринцип халогените са за намалена видимост и в правилника за движение пише че не е разрешено да се кара на халогени ако не са налични необходимите условия (т.е. намалена видимост). А при намалена видимост е доказано, че жълтата светлина "цепи мрака" :lol: т.е. осветява най- добре. Ако греша нека ме опровергаете, но се и обосновете ;)

Пич,темата е достатъчно голяма за да видиш,че говорим за крушките във фаровете Н4,Н1,Н7 и т.н.,не конкретно за фарове за мъгла...С две думи темата явно е мъгла за теб :wink:
...Скоро никой ли не е взимал +50% или новия модел :?

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Нед 25 ное 2007 18:41

kav4o написа:
napster написа:Става въпрос за халогенни крушки! Според мене един халоген за да бъде полезен трябва да свети жълто! Попринцип халогените са за намалена видимост и в правилника за движение пише че не е разрешено да се кара на халогени ако не са налични необходимите условия (т.е. намалена видимост). А при намалена видимост е доказано, че жълтата светлина "цепи мрака" :lol: т.е. осветява най- добре. Ако греша нека ме опровергаете, но се и обосновете ;)

Пич,темата е достатъчно голяма за да видиш,че говорим за крушките във фаровете Н4,Н1,Н7 и т.н.,не конкретно за фарове за мъгла...С две думи темата явно е мъгла за теб :wink:
...Скоро никой ли не е взимал +50% или новия модел :?

Още си работят моите +50% и няма защо до купувам нови :lol: :lol: :lol: И съм много доволен от тях ;) вече 7 месеца

kadrav7755
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kadrav7755 » Вто 08 яну 2008 18:29

взех колата с някакав EAGLE 60/55 реших че не са за мен,сложих ОСРАМ
+50% на следващия ден след 100-тина км. каране през ноща отчаян от осрам-а си сложин старите eagle корейски оплути от хората ама на тва е сравнени с осрама според мен са по добри живота им е между час и ххх-време късмет :shock

mdaebg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mdaebg » Пет 11 яну 2008 14:13

много четох ама нищо не разбрах за тея лампи.
искам да си сложа филипс блу вижън на жигулата.
има ли начин това да стане? каква мошност трябва да са за да не изгори инсталацията?

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 11 яну 2008 14:22

55/60W

Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Сря 16 яну 2008 18:04

Колеги току що се рових в нета и намерих ето това, мисля че на много от нас този сайт ще е повече от ПОЛЕЗЕН, особенно ако се налага да си купите крушки за фарове, мигачи и т.н. Аз смятам да си поръчам Blue Visiona от там. Цените ми се струват много добри, предвид това че се ровя по-цял ден в много подобни сайтове. Но цената главно зависи от бройката и ..... ОПАКОВКАТА

http://www.denilighting.com/index.php?c ... asic_id=21

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”