P.S.Някой да знае как се отваря фар на голф 3 или 4???
rossko написа:Ми стъклото не е ли залепено за рефлектора с един силикон(черен или е бил друг цвят но с времето е станал черен)и май има едни метални щипки дето първо те се махат и после с бр.ножче или нещо от сорта се прорязва силикона и се отваря.После пдоцедурата е силикон и щраквате щипките оставяте да изсъхне силикона(прозрачен влагоустоичив мисля 4-6 лева тубата струва)и монтирате на колата.Никога не съм го правил това но мисля че така трябва да стане!!!
MasteR_G написа:rossko написа:Ми стъклото не е ли залепено за рефлектора с един силикон(черен или е бил друг цвят но с времето е станал черен)и май има едни метални щипки дето първо те се махат и после с бр.ножче или нещо от сорта се прорязва силикона и се отваря.После пдоцедурата е силикон и щраквате щипките оставяте да изсъхне силикона(прозрачен влагоустоичив мисля 4-6 лева тубата струва)и монтирате на колата.Никога не съм го правил това но мисля че така трябва да стане!!!
Точно така става както казваш,но с малката разлика че аз съм го махал и с пистолет за горещ въздух а не с бръснарско ножче.
А колегата който е от Русе и си ги е направил,колега тази седмица като си дойда в Русе трябва да покажеш как стоят вечер на голфЪ,че аз съм си поръчал на един маниак от София който прави за БМВ-та,но каза че няма проблеми на ми направи и за ГоУфЪ![]()
saiman написа:MasteR_G написа:rossko написа:Ми стъклото не е ли залепено за рефлектора с един силикон(черен или е бил друг цвят но с времето е станал черен)и май има едни метални щипки дето първо те се махат и после с бр.ножче или нещо от сорта се прорязва силикона и се отваря.После пдоцедурата е силикон и щраквате щипките оставяте да изсъхне силикона(прозрачен влагоустоичив мисля 4-6 лева тубата струва)и монтирате на колата.Никога не съм го правил това но мисля че така трябва да стане!!!
Точно така става както казваш,но с малката разлика че аз съм го махал и с пистолет за горещ въздух а не с бръснарско ножче.
А колегата който е от Русе и си ги е направил,колега тази седмица като си дойда в Русе трябва да покажеш как стоят вечер на голфЪ,че аз съм си поръчал на един маниак от София който прави за БМВ-та,но каза че няма проблеми на ми направи и за ГоУфЪ![]()
Има още много работа по тях.Като ги направя ще има още снимки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта