Колега Илиев, карай си с твоята кутия и не се притеснявай, има една камара КР-и с турбо дето си карат техните кутии, проблема е само нитовете на дифа, ама тоз мъртвец АБФ-а няма сили да ги скъса
SWAP 2E -> ABF на Golf III
- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прав си колега, просто бях останал с впечетлени, че 9А е с кутия без жила. А и ЕДС-а няма нищо общо с кутията, всичко е в помпата на АСБ-а и компа му....
Колега Илиев, карай си с твоята кутия и не се притеснявай, има една камара КР-и с турбо дето си карат техните кутии, проблема е само нитовете на дифа, ама тоз мъртвец АБФ-а няма сили да ги скъса

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
niki7878 написа:Прав си колега, просто бях останал с впечетлени, че 9А е с кутия без жила. А и ЕДС-а няма нищо общо с кутията, всичко е в помпата на АСБ-а и компа му....
Колега Илиев, карай си с твоята кутия и не се притеснявай, има една камара КР-и с турбо дето си карат техните кутии, проблема е само нитовете на дифа, ама тоз мъртвец АБФ-а няма сили да ги скъса![]()
![]()
Кутията си държи просто....сила има.
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=48255&postdays=0&postorder=asc&start=60
АУГ кутия е сложил, незнам от кой мотор е сваляна
АУГ кутия е сложил, незнам от кой мотор е сваляна
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
iliev77 написа:Бобка скоростния лост ми се разхожда из цялата коламоже ли да е от някакви втулки които са се износили или просто скоростната кутия си има яко лувтове
От втулките е колега ,надали е от кутията има ремонтен комплект гумички и пластмасови втулки сваля се целия механизъм и се сменят ,малко е играчка и особено напасването на скоростите накрая ама все пак........трябва да го направиш няма как.Има и едно кръгло мисля ,че гумено беше като топче ако не се лъжа го няма в ремонтния комплект а е много важно за хода на скоротния лост ,обърни внимание и на него има вероятност всичките ти проблеми да с аот него.
Иииииии няма да е зле да кажеш какво стана с тоя двигател подкара ли го.....?