уж да оплатня стопа отпред много го намацах и стана грозно знаех си че първият ми път няма да е много успешен и трябва да потренирам малко. Запълних дупките но остана около тях много грозно
според мен трябваше да се пробваш със спринцовка и игла и щеше да стане мн финно.
мой съвет е да махнеш стария (а то се маха мн лесно само дърпаш) и да направиш както аз ти казах
ПП ПРОБВАЙ ПЪРВО ОТВЪТРЕ ДА НАНЕСЕШ ТЪНЪК СЛОЙ
Колега ти си сила ве.Но не се отчайваи всеки от нас е минал по твоя пат и е правил тук там грешки.Та се га трябва да се понапана и да потарса из нета в някои саит с кво може да го почистиш тоя стоп.Иначе аз си мислим че може да пробваш с нещо да го изчегаркаш или със 98% спитров разтвор ... но не 100 % задължително ползвай ракавици че кожите падат като листата есента ... ако не се сетим нищо или ненамерим пробвай като този колега - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 930#515930
Знам че съм ги оплескал но това ми е първия път в който използвам силикон но исках сам да се справа не исках да карам тате да ми помага. Та ако го мина с шкурка водна после с какво да го полирам?
с паста ... за полиране.Има една много хубаваа паста на MAFRA ако ти намериш от нея вземай и действай.За нея провери в магазините на ХУСКВАРНА или в ПРАКТИКЕР или ако имате в КОЛАЖА ...