Здравейте,
Интерисувам се дали Полото (96г.) има система за отвеждане на вода проникнала в тръбите на вентилационната система на колата?
Колата ми е с климатик и си мисля че трябва да има някъде около радиаторчето отвор за изтичане на конденза/водата проникнала в системата? Ако някой има инфо моля да пише как се почиства!!!
Между другото - видях че има много теми за конденза на вода по стъклата. Прочетох ги и смятам че отстраних възможността да е някоя от описани причини - спукано радиаторче на парното, филтъра за въздуха на купето да се мокри (филтъра го оправит - имах спукана кора която залепих) и т.н. Затова и пускам темата понеже не намерих никъде да е писано за това дали има такава дренажна система за отвеждане на водата, а смятам че може да има понеже Кадета имаше такъв отвор за източване...
Помощ- Питане за премахване на вода в отсека на парното?
- stanev79
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ- Питане за премахване на вода в отсека на парното?
Последна промяна от stanev79 на Нед 25 ное 2007 12:34, променено общо 1 път.
- stanev79
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е че в момента ми се струва, че в парното има вода, понеже кората точно над филтъра беше спукана и целият филтър беше подгизнал. От него е текло във въздушната система и в момента като пусна топлото духа горещ влажен въздух (антифриза не намалява)...... Та от там си мисля че водата която е влязла в системата не се е отекла на никъде. Не ми се разбутва таблото да проверявам каналите, щото сега ако ги пресуша без да отпуша отводнителната тръба (ако има такава), то през лятото конценза на климатика къде ще отива???
Та затова молбата ми е някой ако има инфо - съществува ли отводнителна система/тръбичка нека да пише - има/няма. И евентуално ако има то как точно се почиства?
Та затова молбата ми е някой ако има инфо - съществува ли отводнителна система/тръбичка нека да пише - има/няма. И евентуално ако има то как точно се почиства?
сега за траби4ка незнам но за климата знам не6ти4ко казвали ли са ти 4е след като ползва6 климатик нее хубаво направо да го спира6 след спирането му остави вентилатора да поварти 4-5 мин след това да ису6и трабите от конденза 4е се поиавиава една гадна миризма на мухал и гума топла вутре мани мани но за конденза триабва да има траби4ка освен ако нее самоделка климата сгумени марку4и
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”