Жило на километраж на Пасат.....

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Жило на километраж на Пасат.....

Мнениеот WasteLand_TD » Пон 21 юни 2004 10:15

Мом4ета знам 4е си има отделно място за Пасат ама ми се струва че този който имат Голф2 също могат да помогнат, а във форума на пасата е доста умряло въпреки че и там постнах темата......
Та мой приятел има Пасат 92-ра година и реши да си смени цвета на таблото да свети в синьо(щото видя от мен как го направихме на Вентото ми с Drago_CL)
Та направил го той ама тая сутрин като тръгнал на работа видял че не му работи километража.Когато е слагал сините плаки не е разкачал отзад нищо от таблото!!!!!!!
Та питането ми е от какво може да е това......Пасата с жило ли е на километража щото дколкото знам Вентото е с електронен километраж.....
Помагайте pls

Anonymous

Мнениеот Anonymous » Сря 23 юни 2004 15:18

Ако изминатите километри се отчитат с механичен брояч е с жило, ако са на дисплей както е на Golf 3 и Corrado, значи е с жица и датчик в СК. Ако е с жило трябва да го смени или да види дали не е извадено от самия уред (спидометъра), ако е с жица да види дали не е разкачен някой куплунг в таблото...

Потребителски аватар
nkalizatura
Автомобил: VW GOLF 3
Двигател:

Мнениеот nkalizatura » Пон 26 ное 2007 11:56

тоя твоя приятел напрао ме хвърля в ДЖАЗА
как няма да разкачи ни6то :roll: скъсал си е жилото :lol: тези пасати са с ЖИЛО ако за 2-ка говорим :P

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”