едно масло
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
едно масло
изпаднаха ми 8 литра моторно масло FINA KAPA OPTIMA 15W40 ако не пишеше на варела че е за дизел нямаше да питам щях да сипя ама викам мое има разлика та това е дилемата
дали ще стане за моето поло

Последна промяна от dkalfov на Пон 26 ное 2007 19:02, променено общо 1 път.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
dkalfov написа:съфсем ама е от варел и е в шишета(исушени преди това) начи казваш мога да гу сипа ня бензинов двигателТеодор написа:Ако не го слагаш помисли за колко ще ми продадеш 4л, че на моето почти му е време за смяна а навремето съм карал с FINA и хич не е лошо ако е истинско
- Аз бих го сипал но за тебе

Теодор написа:chy написа:На вагена аз няма да слагам такова.И без това повдигачите ми тракат яко....Моите точно с по гъсто не тракат
![]()
Верно ли???
Щото моите не тракат за около 3000км като сипах 10В50 на мобил(изпадна ми без кинти...

Ако действително е така,и без това имам около 4 литра масло от ДАП(линия 111

- Теодор
- Двигател:
chy написа:Теодор написа:chy написа:На вагена аз няма да слагам такова.И без това повдигачите ми тракат яко....Моите точно с по гъсто не тракат
![]()
Верно ли???
Щото моите не тракат за около 3000км като сипах 10В50 на мобил(изпадна ми без кинти...)
Ако действително е така,и без това имам около 4 литра масло от ДАП(линия 111![]()
)ще взема да пробвам
- Ами поне при моя двиг. е такъв ефекта, затова карам с 15W40 от близо 8г въпреки че във форума са негативно настроени повечето хора към него

- stef78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: едно масло
dkalfov написа:изпаднаха ми 8 литра моторно масло FINA KAPA OPTIMA 15W40 ако не пишеше на варела че е за дизел нямаше да питам щях да сипя ама викам мое има разлика та това е дилематадали ще стане за моето поло
според мен колите със хидравлични повдигачи трабва да карат със 10W40 особено зимата ,15W40 малко гъстичко ще дойде на -10градуса примерно
- Теодор
- Двигател:
stef78 написа:dkalfov написа:изпаднаха ми 8 литра моторно масло FINA KAPA OPTIMA 15W40 ако не пишеше на варела че е за дизел нямаше да питам щях да сипя ама викам мое има разлика та това е дилематадали ще стане за моето поло
според мен колите със хидравлични повдигачи трабва да карат със 10W40 особено зимата ,15W40 малко гъстичко ще дойде на -10градуса примерно
- Аз съм карал на -28 без проблеми а за вас незнам

-
- Контакти:
мен механика ми каза да сипвам полусинтетика 15w 40 и за тфа зимам такова не разбирам многуstef78 написа:dkalfov написа:изпаднаха ми 8 литра моторно масло FINA KAPA OPTIMA 15W40 ако не пишеше на варела че е за дизел нямаше да питам щях да сипя ама викам мое има разлика та това е дилематадали ще стане за моето поло

- Теодор
- Двигател:
dkalfov написа:мен механика ми каза да сипвам полусинтетика 15w 40 и за тфа зимам такова не разбирам многуstef78 написа:dkalfov написа:изпаднаха ми 8 литра моторно масло FINA KAPA OPTIMA 15W40 ако не пишеше на варела че е за дизел нямаше да питам щях да сипя ама викам мое има разлика та това е дилематадали ще стане за моето поло
- Полусинтетиката е 10W40

-
- Контакти:
ненам копувам mobil 15w40 полусинтетично(не че съм се зачитал) ама така го искам и ми дават тамТеодор написа:dkalfov написа:мен механика ми каза да сипвам полусинтетика 15w 40 и за тфа зимам такова не разбирам многуstef78 написа:dkalfov написа:изпаднаха ми 8 литра моторно масло FINA KAPA OPTIMA 15W40 ако не пишеше на варела че е за дизел нямаше да питам щях да сипя ама викам мое има разлика та това е дилематадали ще стане за моето поло
според мен колите със хидравлични повдигачи трабва да карат със 10W40 особено зимата ,15W40 малко гъстичко ще дойде на -10градуса примерноПолусинтетиката е 10W40
15W40 си е минерално
![]()

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”