Изгоряла мост схема-Решено!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
DiMiTaR_k
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот DiMiTaR_k » Сря 07 ное 2007 9:30

Cyberloner написа:много ми намирисва че е изгоряла захранващата част от системата.... най-вероятно управляващия чип + някой транзистор и не е изключено някой кондензатора да е "маркирал територия" като кучетата :lol:

Само мост схемата е.Няма абсолютно нищо друго изгоряло,защото всичко е проверено.

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Re: Изгоряла мост схема-решение!

Мнениеот mafiacartel » Пон 12 ное 2007 18:39

DiMiTaR_k написа:
mafiacartel написа:
DiMiTaR_k написа:Скъпи колеги,изгоря ми мост схемата на усилвателя (Thunder TCA-4080).Казаха ми че схема от друг усилвател не вършела работа, а нова схема е 80лв.Някой ако може да помогне ще съм много благодарен.Търся и изгорял усилвател на Thunder със здрава мост схема.Нека който може да помага плс. :(

До довечера очаквай от мене 0тговор за усилвателя и има вариянт да ти олеклне и да си слушаш музичка отново. До какви пари даваш ?

Ми някъде до 20-30 лв съм склонен да дам.Ако са повече няма смисъл и направо по-добре ще е да си купя нов.

Най добре е нов даже аз продавам едно "Аудиосон"-че на цена от 160лв.Ново е 180 ,но тъй като не е употребявано и си върви с всичките му салтанати го давам на тази цена.

Потребителски аватар
DiMiTaR_k

Мнениеот DiMiTaR_k » Пон 12 ное 2007 19:10

Ми да ти кажа ако мога да си оправя този ще си карам с него.А ако ли не сигурно ще продам касата с говорителя.Не ми се дават пари за нов усилвател пак. :?

Потребителски аватар
DiMiTaR_k

Мнениеот DiMiTaR_k » Пон 26 ное 2007 23:05

Та така колеги.Реших го въпроса със усилвателя и се оказаха 2 транзистора, като цената им не е висока(както ми бяха казали). :wink: Благодаря на всички които се включиха с отговори и препоръки. :P

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”