Уникална БГ простотия....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Уникална БГ простотия....

Мнениеот groznika » Вто 27 ное 2007 10:33

Здравейте колеги,
Искам да споделя с вас една ситуация която ме втрещи!
Значи имам приятели (момче и момиче) от Дупница. До скоро живееха под наем на Дондуков, но се наложи да се преместят. Сега са в Люлин 7 (веднага след тунела). Пича кара една запустяла алфичка, а мацката пърпори с една лачена корсичка. Пред блока им има място да кацне боинг.
Не много след като се нанесоха в Люлин, ставайки сутринта за работа виждат корсата обезобразена. С пирон или ключ грозно надрана от единия стоп през вратите, предния капак, другите врати та чак до другия стоп. На алфтата няма и драскотина (паркирани са една до друга). Започват ядове и разправии със застрахователи. В крайна сметка колата е обезщетена и ремонтирана. Два дни по-късно слизайки сабаля за работа виждат колата пак издрана (този път + капаците и тавана), огледалата строшени, калниците ритани и броните счупени. На алфата пак няма и чертичка... Корсата сега е в Дупница, а девойката пътува с автобус.

И така колеги... чудя се що за човек прави тези системни поразии. Бива ли такова нещо и как да се процедира в тази ситуация? Злосторникът така и си остава анонимен. Дори извиканата полиция не е предприела мерки като разпити на съседи и тн.
Какво мислите вие? Дали трябва да се стига до там, че с пича да се напъхме в алфата с по едно дърво и да го причакваме хитреца на който една корсичка карана от беззащитно младо девойче толкова много му пречи, та чак не може да спи от нерви?
Направо съм изумен от брутализма , комплексите и злобата на хората в тази все по-жалка държава...

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 27 ное 2007 10:38

ти па :lol: мен сутринта ме забърса един тупан карайки с/у мен забърса ми задната броня и побягна :lol: няма какво да се учудваш :wink: с думи прости м..а си е е...о :lol:

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Вто 27 ное 2007 10:39

Няма оправия.....и моя голф, и на жена ми корсата са били обект на подобни посегателства (дори и в "елитния" Лозенец)

Аз виждам два варианта - или караш както казваш ти някоя "запустяла" дърта бракма, или - гараж (платен паркинг). Аз догодина живот и здраве мисля да се ориентирам към втория вариант...щото иначе не ми се спи в колата, която мисля да си купувам....

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Уникална БГ простотия....

Мнениеот hooligans » Вто 27 ное 2007 10:39

groznika написа:Дали трябва да се стига до там, че с пича да се напъхме в алфата с по едно дърво и да го причакваме хитреца

бате за съжаление , друг вариант няма :) викни ме и мене да поразкърша ръце и крака 8)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 27 ное 2007 10:39

скрийте се и бойййййй боооййййййй яко бой

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Вто 27 ное 2007 10:40

santo_trafficante написа:ти па :lol: мен сутринта ме забърса един тупан карайки с/у мен забърса ми задната броня и побягна :lol: няма какво да се учудваш :wink: с думи прости м..а си е е...о :lol:

Ти поне си добре застрахован ;)
Все пак не мога да не попитам дали не го погна? В това движение в Сф няма лесно да избяга, а мисля си заслужава да го пинеш...

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Re: Уникална БГ простотия....

Мнениеот P4v3l » Вто 27 ное 2007 10:40

groznika написа:...Какво мислите вие? Дали трябва да се стига до там, че с пича да се напъхме в алфата с по едно дърво и да го причакваме хитреца ...

Дано на никой не му се случва да се събуди и така да си завари колата. Аз съм твърдо против саморазправата ама в случая май само дръвцето може да помогне.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 27 ное 2007 10:41

уелком ту булгаристан

и как човек да си купи нова и лачена кола като завистниците само чакат да те "накажат"
карайте бангии и няма ядове :) :) :)

Потребителски аватар
dan40
Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
Двигател:

Мнениеот dan40 » Вто 27 ное 2007 10:41

Аз па съм горд че съм Българин ! :D

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 27 ное 2007 10:46

Вариянти:
1. бивше гадже на момчето иска отмъщение(ей коварна работа са жените)
2. момчето подсъзнателно мрази гаджето си че кара лачена корса, а той стара алфа ... и на сън ... опа (малко вероятно, ма знае ли се)
3. комшиите които живеят под, до, над приятелите ти .... ако прийателите ти са пражили купони ала бала или просто се карат нощно време ... луди всекви
и всекви такива идиотии :roll: :evil:
абе легайте в алфата и чакайте

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 27 ное 2007 10:47

groznika написа:
santo_trafficante написа:ти па :lol: мен сутринта ме забърса един тупан карайки с/у мен забърса ми задната броня и побягна :lol: няма какво да се учудваш :wink: с думи прости м..а си е е...о :lol:

Ти поне си добре застрахован ;)
Все пак не мога да не попитам дали не го погна? В това движение в Сф няма лесно да избяга, а мисля си заслужава да го пинеш...
имах желание но нямаше как да обърна... :lol: само слезнах и тоя подпали... :lol: ама друг ше ми кацне :wink: и заради тоя ще го яде :lol:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Вто 27 ное 2007 10:48

Хубаво ше е да го причакате в Алфата и да го надраскате едно хубаво :!: :evil:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 27 ное 2007 10:49

group® написа:Вариянти:
2. момчето подсъзнателно мрази гаджето си че кара лачена корса, а той стара алфа ... и на сън ... опа (малко вероятно, ма знае ли се)
3. комшиите които живеят под, до, над приятелите ти .... ако прийателите ти са пражили купони ала бала или просто се карат нощно време ... луди всекви
тц
спират на мястото на някой :idea:
и тоя им прави сечено :wink:
или друг варянт да са се карали с някой в блока :roll:
или да ги изгонят от квартирата :roll:

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Вто 27 ное 2007 10:51

1. Заедно са от доста години, а и не са от София.
2. Абсурд :)
3. Залагам 100% на някой кисел съсед, въпреки, че купони и дума не може да става защото живеят в едностайна сапунерка, където и на половин човек ще му е тясно.

Живеят там от вече месец. Забравих да кажа, че и двете коли са с регистрация "КН".

Май наистина опцията е с лягане в алфата... За съжаление ако ни пипнат ще съдят нас за побой и саморазправа, а тъпия бастун с пирончето ще намаже и обезщетение за тежко нанесени леки телесни повреди :lol:

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Вто 27 ное 2007 10:52

groznika написа:

1. Заедно са от доста години, а и не са от София.
2. Абсурд :)
3. Залагам 100% на някой кисел съсед, въпреки, че купони и дума не може да става защото живеят в едностайна сапунерка, където и на половин човек ще му е тясно.

Живеят там от вече месец. Забравих да кажа, че и двете коли са с регистрация "КН".

Май наистина опцията е с лягане в алфата... За съжаление ако ни пипнат ще съдят нас за побой и саморазправа, а тъпия бастун с пирончето ще намаже и обезщетение за тежко нанесени леки телесни повреди :lol:

Ше гледате да няма свидетели :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”