Скрост на чистачките

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 08 сеп 2005 14:01

zaro написа:Аз имам друго питане! Първо че задната чистачка си прави точно каквото си иска, пускам я и трудно я спирам, но ми е направило впечатление че колкото по силно вали, толкова по бързо върти :)
не знам как става, но почне ли да върти бързо няма спиране вече:)
И най ми е странно как седят нещата с пръскалката на задния джам. При мене в багажника няма казанче, един ден искорубих всичко, няма и следа от маркуче или да е имало казанче. От пръскалката през гумения маншон заминава маркучето по тавана на някаде, но не знам каде отива, не е вързано и към предното казанче, не се виждат никаде по багажника нито кабели нито нищо.
Каде може да е изчезнала връската и дали е имало такъв човек който да си играе да "покрива следите"?:):):) какво мислите?

ами на теб приска ли ти въобще нещо отзад?
ако е НЕ,трябва да проследиш системата от казанчето до задната,и ако нестига нищо е лошо

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 08 сеп 2005 14:11

Не ми пръска, това казвам, че отзад нямам казанче и няма следи да е имало, а от предното излизат само маркучета за предните чистачки.
Като проследявам маркучето от пръскалката стигам до момента в който влиза в тавана на колата и до там. Явно ще се наложи да сваля тавана за да видя каде отива, или каде е отивало някаде, просто от любопитство

Потребителски аватар
granci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот granci » Чет 08 сеп 2005 14:13

И при мен това маркуче липсваше,затова го разучих набързо от друг Г2 ,тръгва от казанчето,влиза в купето заедно с кабелите за бушонното табло,оттам върви назад заедно с кабелите покрай левия праг и излиза в багажника до левия стоп-оттам покрай задната престилка до десния стоп,там се наставя с маркуча идващ от вратата. :)

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 08 сеп 2005 14:26

Благодаря, 6те погледна

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”