Уникална БГ простотия....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 27 ное 2007 15:51

Не е необходимо да го биете.. само няколко по-здрави шамара колкото да се разбере че този вече не е анонимен... и съвсем по съседски му казвате че стане ли нещо с корсата по-добре сам да се хвърля от някъде :).

Това което му дава смелост е анонимноста. Щом се разбере кой е повече няма да посмее да се приближи до корсичката.

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Вто 27 ное 2007 16:15

iceto_666 написа:
mr_bush написа:Хубаво ше е да го причакате в Алфата и да го надраскате едно хубаво :!: :evil:
И аз така викам той като драска колата вие пък го пречакайте и надраскайте него ама така,че като се погледне в огледалото чак да не може да се познае.Ебах го в цървула!!! :whip :beat_butt2 :076:

хахахаха :)
Верно не нужен бой :) фането го вие пък и с енда машинка за подстригване така може го офъкате че няма да смее да излезе до фризиорския салон даже :)

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 27 ное 2007 16:18

На света е пълно с комплексари и дребни душички. Видят ли, че не си тукашен, и си с малко по-лъскава количка, т.е. си се поотлепил малко от дъното, и почва една завист, жажда за мъст, омраза и какво ли още не...
Тия хора и бой няма да ги промени. Те са си наказани по рождение. Представете си какъв живот е това да завиждаш на всеки, който има повече от теб до такава степен, че да унищожиш нещо хубаво, само защото не е твое, ти носи удоволствие? Какъв ли неудачник и нещастник трябва да си, за да стигнеш до това ниво? Спасението е - гараж.

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Вто 27 ное 2007 16:47

Cherepaha написа:
groznika написа:....и двете коли са с регистрация "КН".

тактично им намекват да си се приберат у "КН" ... :idea:

Хихихи а може ли аз тактично да ги закарам до пирогов ???
Роден съм във Варна - били на почивка ( никога не съм живял там - ходил съм 2-пъти ) Учил съм каде ли не Монтана - изключиха ме ,че пуша в дворана даскалото :twisted: , Видин -5 месеца ( Много благи хорица има там ) и в София . Бащата е от СФ а мамата от Монтана ...... Карам кола с КН - приятелката е от там .... Просто немога да имам нищо на мое име .... И като някои ме прати в Дупница - чий да го диря там ... Мисля ,че живеем в свободна страна .

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Вто 27 ное 2007 17:04

В Пловдив имах една съседка, сама жена на средна възраст, която караше тъмно зелен Голф2 и имаше навика да паркира на място за 3 коли, докато останалите съседи, които се прибират по-късно трябваше да паркират по поляните и тротоарите. Та на един съсед веднъж му писна и й написа на листче хартийка "Госпожо, бихте ли паркирали малко по-нормално !? Еди-кой си от еди-кой си етаж". Въпросния съсед има дърт Ескорт. На следващата сутрин на Ескорта му беше счупено предното стъкло с паве. Първоначало изключи вариант това да е направено от жената, по-скоро е било от некой пиян или наркоман. Смени си стъклото човека, жената продължаваше да паркира сякаш е нейн паркинга. След около 1 седмица остави почти същата бележка. На сутринта му беше счупено задното стъкло. Някак си се въздържа и не предприе нищо. Отиде и си смени стъклото, вечерта остави същата бележка на Голфа на оная. Но този път седял цяла вечер за да види дали не е оная. Е...видял следната картинка: женицата излиза от входа, отива към правилнопаркирания си Голф, вижда бележката, къса я, отива до близката полянка, взима първия камък и чупи предното стъкло. После съвсем спокойно си се качва в колата и си тръгва. Съседа ми някак си остава сравнително спокоен, отива, сменя си ПАК стъклото и чака да дойде края на деня. Искам да ви кажа, че на следващата сутрин колата на оная приличаше на ралиджийка, търкаляна поне 50 пъти по таван. Отвън нямаше права ламаринка или здрава част. Всичко, което можеше да бъде счупено беше счупено. За капак с бял спрей беше написано "ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ ПО ГЛАВАТА ТИ, ТЪПА КУРВО!!!" След 2 дни оная се премести да живее някъде другаде и повече не се вясна :D :D

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 27 ное 2007 17:12

Kingpin написа:....

Kогато имаш "заподозрян", и знаеш кога горе-долу ще ти посегне пак на колата е ясно какво да правиш ;)
Само че в случая нито се знае кой, нито защо, нито дали ще го направи пак, и кога.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 27 ное 2007 17:26

Абе пробвал съм на майками да и обесня че паркира за три коли и спя по приятели дни наред, тва на жена не и се говори че е спряла неправилно, не се учудвам за джамовете, той на нея ще и каже:)

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Вто 27 ное 2007 17:35

хе и аз живея в люлин 7 (в голямата кал ако някой знае къде е :lol: )
и мойта кола има драскотина около 25-30 сантима от пирон... кво да правиш, селяния навсякъде

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Вто 27 ное 2007 22:03

И аз съм с КН, но досега нямам посегателства (далеч съм от Люлин). 100% са лапетии, м...а им постоянно ходят или пияни или надрусани !!! Какво се очаква от подобни индивиди !!! Баси поколението ще е :shock ужас

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 27 ное 2007 23:26

:shock :shock :shock е за тия само бой друго ще им е малко :twisted: и аз съм от Люлин, но това не е явление само тук :!: За пример вчера пред УНСС едно БМВ 5 2003 модел беше надрано цялото, но не се спрели дотам та срязали и гумите - всичките :shock :? Е кажете сега такъв ако го хванеш как да не го спукаш от бой ( и аз съм против саморазправата, но за жена и кола така се процедира :twisted: )

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Вто 27 ное 2007 23:35

... абе не става въпрос за Люлин, Надежда, Дружба, Младост...
Става въпрос за вандалщината по принцип..
Каква е тая злоба, каква е тая агресия незнам... :roll:

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Re: Уникална БГ простотия....

Мнениеот dkalfov » Сря 28 ное 2007 0:02

hooligans написа:
groznika написа:Дали трябва да се стига до там, че с пича да се напъхме в алфата с по едно дърво и да го причакваме хитреца

бате за съжаление , друг вариант няма :) викни ме и мене да поразкърша ръце и крака 8)
и аз идвам мам.то им де.а не са ора тфа ако фана някой такъф малееее колко ще гу ритам с мартинса и кат припадне ще гу свестя и наново ма.ето им д.ба :beat_butt2 :076: :076: :076: :076: :076: :076: :076:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 28 ное 2007 2:19

На предния капак на голфа пише с огромни букви, издълбани с пирон: КУР :?

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Сря 28 ное 2007 7:48

Vlad777 написа:На предния капак на голфа пише с огромни букви, издълбани с пирон: КУР :?
напрау ме избива на агресия нечовешко е това сигурно има нещо лошо да си поддържаш колата ма.каму

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Сря 28 ное 2007 7:52

Ако на мен ми се случи това нещо, няма да спя, но на тоя дето ми пипа колата, ще му строша ръцете и краката!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”