Проблема беше в машинката която заключва резервоара.Скъсано е гуменото уплътнение.Свалиха ми е и сега централното си работи.Искам да питам ,сега нова машинка ли трябва да търся или аз мисля че може само гумичката да се смени?Някой имал ли е подобен проблем.
ето снимки на машинката:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131836&photo=57
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131836&photo=58
машинка за резервоара
- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
Мащинката е до десния калник като се отвори облицовката за аптечката.Маха се сетеропора и машинката на централното. Към резервоара има 1 изход. Другия е за врати и задна ключалка. Сваля се от към машинката на централното.Провери я като откачиш излизащите маркучета и я запушиш с пръст.При вкл(изкл) трябва веднага да спира. Мотора е реверсивен и прави налягане за отклячване и вакум за закл. При мен беше отрязяно маркучето и запушено така че го смених с такова от система-около 0.7 лв пак в аптеката.Самото механизъмче е закрепено с 2 кръстати винта.Малко трудно е след като го свалиш да нацелиш ъгъла под който стои за да влезе във водещата гумичка до капачката ама тя като е отворена и с лявата ръка в багажника след няколко опита ще стане. Дано съм полезен.Незнам как се качват снимки иначе ще кача няколко.
- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси много,успях, ползвах биберон,беше малко къс но успях да го вържа със скобка а по железцето с малко лепило,работи мн добре.Но незнам защо са направили така капачката ,че дори и заключена пак си мурда леки4ко и ако искаш след силен напън пак ще се отвори,недай си боже
пък дано алармата пази:) Мерси много , дължа ти по4ерка
ти откаде си?

Радвам се, че си се справил колега. Има възможност за регулиране с колко да влиза заключващия щифт в капачката като се мести корпуса на машинката по протежение на двете каналчета преди да се стегнат 2та винта. Прави се при излязъл максимално. Пробвай защото хода не е малък на щифта за заключване. А като минаваш към София пиши. Успех!
- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
Дам направил сам го да влиза най-много за да е заключена колкото може по добре.Непременно към Сф когато съм 6те пи6а.Моя майл е ninja_pz84@abv.bg
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”