Съвет за кредит
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:не купувай кола със банков заем
...а със заем от заложна къща ли да си купи кола

п.п. Мети провери си по банките и си направи сметка коя оферта най-много те устройва. Моя съвет е кредит с поръчител, защото е по-малка лихвата

п.п.п. Аз също съм си вкарал таралежа в гащите и то не защото съм имал други възможности

- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Голяма драма за 3-4 хиляди лева има хора със по 30, 40, 100 хиляди лева заем с заплати от по 800-900 лева и се оправят, а тука няква дилема за 3к лв.
Разликата в лихвите на различните банки за тия пари ще е не повече от 50-100 лв. и невярвам да нямаш работещ приятел, който да ти стане поръчител на тая сума.
За заема тегли смело с тая инфлация (официално призната за тая година 16% - казаха го новините) след година и половина две тоя заем няма да го усещаш.
Разликата в лихвите на различните банки за тия пари ще е не повече от 50-100 лв. и невярвам да нямаш работещ приятел, който да ти стане поръчител на тая сума.
За заема тегли смело с тая инфлация (официално призната за тая година 16% - казаха го новините) след година и половина две тоя заем няма да го усещаш.
- Smurfette
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: 2006
В http://www.moitepari.bg/ ще намериш доста коректна информация за всички видове потребителски кредити. Гарантирам с лична проверка, че за ПИБ и Пиреос числата, които се получават са изключително точни, аз имах същите дилеми преди време. ПИБ се оказа избора ми, всички останали крият в цифрите най-различни други такси. Райфайзен също са добър избор (това от чутото от приятели).
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanislav_s написа:Jerom написа:Meти написа:Е мала,малак на 19 съм,но не съм и много голям
искат 23
мммммммдааааааааа, май на твое име няма да можеш да изтеглиш. До колкото знам всички банки искат 23 години (навършени)
Тц!
Аз теглих 10 000лв. на навършени 20 (преди 2.5год.).
Така, че това с годините не е вярно!
По-важното в случая е да си на постоянен трудов договор и да не си на изпитателен срок. Ако отговаряш на тези изисквания мисля, че все някъде ще ти дадат пари. Все пак не говорим за голяма сума.
- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за кредит
Meти написа:Момчета искам да попитам как стои въпроса с кредитите?
Смисъл такъв искам да си купувам кола разбира се VW но така и не мога да събера пари тъй като винаги ги харча по старата Жигула за нещо.Този път съм решил да тегля потребителски кредит в размер на 3000лв и полсе да го изплащам всеки месец.
Въпроса ми е от къде? как стоят нещата за поръчители трудов стаж доходи?
Искам да тегля без поръчители.
Сигурен ли си че всеки месец харчиш по Жигулата толкова, колкото да покриваш кредита? Щото това е малко самозаблуда. После и по тая за 3000 ще харчиш и то не по-малко от жигулските. А отделно и ще я изплащаш. По-добре я потъркаляй още 1-2 години пък тогаз. Основният проблем е, че за 3000 ще си купиш един проблем, а не толкова кола.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”