Здравейте, скъса ми се жилото на километража. Ще ме посъветвате ли, кой произвозител предлага добри жила? Казаха ми за
някакви италиянски жила "пимакс"! Добри ли са?
Благодаря предваритено!

Жило за километраж - от кой произвозител?
Жило
Ами аз сложих "италианско"-"Рикамбифлекс" от "Евро 07".Цена около 15лв.Не е "хубаво",но върши работа.А и нали има гаранция...
Re: Жило
Jivko73 написа:Ами аз сложих "италианско"-"Рикамбифлекс" от "Евро 07".Цена около 15лв.Не е "хубаво",но върши работа.А и нали има гаранция...
Казаха, ми че при смяната в кожухът на жилото, се слага малко масло ти слагал ли си?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
По повод марка не мога да ти помогна (не съм сменял).Иначе от други продукти на Пимакс съм доволен (като имах Фиат още).
Недей да наливаш WD-40 понеже след време изветрява (особено от топлото) ами наистина по-добре някакво масло (дори двигателно става) или грес някаква от тези по-втечнените (ралзи тефлонови,силиконови и т.н.)
Успех!
Недей да наливаш WD-40 понеже след време изветрява (особено от топлото) ами наистина по-добре някакво масло (дори двигателно става) или грес някаква от тези по-втечнените (ралзи тефлонови,силиконови и т.н.)
Успех!
Аз съм купил 'Topran' (26.70 кинта), но още не съм го монтирал (като го сложа ще пиша как е), сега съм с някакъв турски ментак (за 15.00 кинта, временно), който доста ме дразни (шуми), оригиналното VDO ми го скъсаха като сменяха 'съединителя' и оттогава ми се късат нервите.
Ако питаш мен VDO и абсолютно никакви смазки.
Успех.
Успех.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Emo написа:Аз съм купил 'Topran' (26.70 кинта), но още не съм го монтирал (като го сложа ще пиша как е), сега съм с някакъв турски ментак (за 15.00 кинта, временно), който доста ме дразни (шуми), оригиналното VDO ми го скъсаха като сменяха 'съединителя' и оттогава ми се късат нервите.
Успех.
Същия ментак е ако можеш го връщай...отврат е...пълних го с грес и масло и пак шуми...