airbag passat 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
airbag passat 4
kolegi zakupih si nov lentov kabel za pasata ,dnes kato go slojihme v serviza pak syshtata rabota nqma svirka i lampata na airbag svei. molq pomognete!!!!!!
da nebi da se resne neshto kompiutara na kolata

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
т.1 от правилата (излиза вдясно като започнеш да пишеш текст) :
Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
Виж в най-горната тема в раздела какъв ти е Пасат-а - имам огромните съмнения че е Б5.
Компютъра не се "рес-ва" (предполагам че идва от Reset).
Това, че нямаш "свирка" ме кара да мисля, че имаш някъде проблеми с контактуването. И за кой лентов кабел става въпрос ?
Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
Виж в най-горната тема в раздела какъв ти е Пасат-а - имам огромните съмнения че е Б5.
Компютъра не се "рес-ва" (предполагам че идва от Reset).
Това, че нямаш "свирка" ме кара да мисля, че имаш някъде проблеми с контактуването. И за кой лентов кабел става въпрос ?
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Колегата може би е прав като ти казва че пасата ти е В5 а не В4 - по годината на производство би трябвало да е В5.
Относно въздушната възглавница и лентовия кабел. След като сте сложили кабела е абсолютно задължително колата да се закачи на компютър и да се изчисти грешката на AirBag, или поне така е на В4. Докато не се изичсти тази грешка, дори и да е закачено всичко както трябва, пак ще свети лампичката и няма да работи (не дай си боже ) въздушната възглавница.
Относно въздушната възглавница и лентовия кабел. След като сте сложили кабела е абсолютно задължително колата да се закачи на компютър и да се изчисти грешката на AirBag, или поне така е на В4. Докато не се изичсти тази грешка, дори и да е закачено всичко както трябва, пак ще свети лампичката и няма да работи (не дай си боже ) въздушната възглавница.