Kinkpin-настроиването на една кола (мап-ването) не е наи сложната 4аст по няколко при4ини ...
-отнема време колкото едно стягане на глава примерно ... няколко 4аса , ако тоя дет настроива знае какво прави , а не се у4и в момента ! И наи важното прави го мап-ер , които в слу4ея не си ти !
-не е много скъпо удовослтфие .... спрямо едно турбо например , което също е неизменна 4аст от тфа което искате !
За справка да кажа 4е правенето на един изпускател за турбо ко4ина може да отнеме 1-3 дена с напасване и заварки !
Защо искате да си създавате толкова много работа и нерви за скромното налягане 0.2-0.3 бар-а ?
Няма смисъл !
Защо искате да сте изобретатели ? Наи малкото нямате нужната база и т.н. за желаните изобретения .... а и краиния резултата ако има такав може би ще е пове4е от пла4евен ....
Аз не претендирам колко пари имам и как съм си направил мотора ... нямам много ... и то си ли4и по тфа 4е си права колата 1 година ....
Въпроса тук е друг .....
Мегаскуирт с Екстра код се предлага за 300 кинта .... зимаите и играите на сигурно .... така поне може да сте сигурни 4е след време ще има някакав резултат !!! ....
ИСкам да кажа 4е времето изгубено в писане на глупости в интернет форумите ако се употреби малко по ползотфорно за месец да ре4ем може да има нужните 300 кинта за електроника и след тфа да има и турбо ко4инка ....
А за месец време седен на клавиатурата наи мноо да и се поизтъркат клавишите
Надявам се да ме разберете правилно