Голф4-огледала
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф4-огледала
чудя се дали имам подгряване на страничните огледала и как да проверя?има ли някоий идея къде да огледам?
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Провери си клемата към дясното, ако е сменяно и не е закачено ... няма да ти грее може и друга да е причината разбира се.beljata написа:Подгряването на огледалата се включва заедно с подгряването на задното стъкло.Най-простия тест е като го включиш изчакай 5 минути и пипни стъклото на огледалото-ако е топло,значи вс е ок.На мен до ден днешен не ми грее дясното и не мога да намеря причината.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://img.data.bg/i.php?id=498538
Ако се загледаш внимателно джойстика в момента е сложен в позиция за пребиране на огледалата ако го завъртиш в противоположната позиция е за подгряване на огледалата но трябва да се натисне и бутона за подгряване на задното стъкло.Успех да но сам бил от полза

Ако се загледаш внимателно джойстика в момента е сложен в позиция за пребиране на огледалата ако го завъртиш в противоположната позиция е за подгряване на огледалата но трябва да се натисне и бутона за подгряване на задното стъкло.Успех да но сам бил от полза

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”