Лошото е,че такива кретени има с най-различни марки коли,ако са само с голф или мерцедес да знаеш поне от какви да се пазиш,а то...
dermeister написа:Айде и аз да споделя. Черен Голф GTI, не видях номер, защото не се сетих да погледна, просто гледах с отворена уста и на вярвах. Действието се развива по булевард Сливница от Опълченска посока Люлин. Състезателя с Голф-а в як дъжд тръгна да прави слалом между колите, като минавайки пред мен, ако не бях набил спирачки се блъскахме 100%. Последва минаване на червено на светофара с Констанин Величков. Нямаше много трафик и на следващият светофар го настигам. Последва минаване на червено на светофара на входа на Западен парк. На Орион го настигам. Следва минаване на червено на всички светофари между Орион и кръстовището с пътя за Обеля. Там пак го настигам, понеже който бърза не стига по-бързо естествено и понеже той седи в дясна лента, а аз приближавам светофара движейки се и светва зелено и естествено тръгвам преди него и му взимам преднина. Отзад се чува неистово форсиране, все едно свърши света за тоя човек. Аз настъпвам нарочно и той след малко се изравнява с мен. Гледката беше неописуема, вервайте ми беше си изплезил езика и се беше качил целия на волана от зор. Сцепих се от смях.Та който каквото ще да говори и да казва, че е легенда и т.н., но аз от Голф GTI почвам да се пазя като от жена с джип.
dj_nako написа:абе момчета толкова ли ви е трудно да си извадите 1 разрешително за боен пистолет,да инвестирате 500 кинта в 9 милиметров и да спрете да чакате да излезе приятелката на шофера на джип-а за да ви предпази от бой.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта