Голиам разход помощ!!!
Голиам разход помощ!!!
здравеите на всички маниаци на голф
Имам проблем с разхода на гориво.колата е голф 2 гти пб мотор.Сменил сам почти всички датчици дебитомера е варнат в заводски стоиноти.компютара на таблото ми показва 25-30л което преди никога не ми се е случвало,и сам склонен да виарва заштото успоредно и стрелката за бензина марда значително.по последно засичане ми е дал 15 на 100.Ниакои имали идеиа от какво може да се получава така?Обиколил сам циала Софиа,тоест маисторите и всеки казва че всичко е ок.Благодариа предварително.вече сам разорен по отношение на бензин 
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
С GTI колега в София в задръстванията е нормално според мен да имаш такъв разход (до 20 премерно). А и ти каза че на паследно засичане ти е дало 15. Аз веднага след зануляване на бордовия, студена кола, докато се измъкна от квартала съм имал стойности над 25 л.
Евтин бензин ако купуваш с ниско качество и октанво число, тътрене в задръстванията ..... добре дошъл в софия. Аз ако ти кажа, че зареждам от OMV super 100 или Shel V Power racing и разхода ми на градско варира на бордовия то 10 до 20 литра според много фактори ..... Все пак имам 150 коня да храня под капака.
Но едно и сигурно - ако искаш GTI да караш трябва да си сигурен, че можеш да си позволиш разхода откъм бензин първо, или да си търсиш алтернативи.
И колега .... абе много правописни грешки имаш

Евтин бензин ако купуваш с ниско качество и октанво число, тътрене в задръстванията ..... добре дошъл в софия. Аз ако ти кажа, че зареждам от OMV super 100 или Shel V Power racing и разхода ми на градско варира на бордовия то 10 до 20 литра според много фактори ..... Все пак имам 150 коня да храня под капака.
Но едно и сигурно - ако искаш GTI да караш трябва да си сигурен, че можеш да си позволиш разхода откъм бензин първо, или да си търсиш алтернативи.
И колега .... абе много правописни грешки имаш

- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
shiroco написа::) мерси за барзия отзив надиавамсе да сте прави . Т ова което ме изненадва е че от 4ри год го карам ама такива показаниа не бях виждал.По последни дани на диагностиката триабвало да сменя ганитурата на смукателния колектор, вазможнолие да оказва влияние? както и бензиновия филтъ?
Колега ако си познаваш колата и мислиш, че поведението и е наистина странно - намери проблема. Ние тук си лафим, ама нали знаеш ... майстори от разстояние и на приказки много
Късмет с намаляването на разхода
Последна промяна от bugster на Чет 29 ное 2007 14:08, променено общо 1 път.
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
А термостата наред ли е?Имах такъв преразход когато в началото на миналата зима температурата не стигаше повече от 70*.
Последна промяна от K22 на Вто 27 ное 2007 16:06, променено общо 1 път.
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
aко гарнитурата на всмукателите наистина е заминала и е разхерметизирана следователно взима пове4ко въздух,и би трябвало да има лек проблем с ниските.следващите ми думи са само предположение-ако взима въздух от там той не е отчетен и си мисля че ламбдата се барка и пуска некви осреднени данни.
моля ако греша някой да ме поправи. 10Х
-
svetoslav5287
- Автомобил:
- Двигател:
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
martineli написа:aко гарнитурата на всмукателите наистина е заминала и е разхерметизирана следователно взима пове4ко въздух,и би трябвало да има лек проблем с ниските.следващите ми думи са само предположение-ако взима въздух от там той не е отчетен и си мисля че ламбдата се барка и пуска некви осреднени данни.
този мотор няма ламбда .......
-
oriaxovica
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”