Еми кажи какво друго да бутна маи няма.!
Ами незнам но колата си варви перфектно не работи бедно нито богато имам уред такаче нема смисал да влизаме в спорове ако някои иска да пробва този вариянт няма да има никакви проблеми вече година карам така!
никак не е лоша..... има малко проблем с харча и промяната на обогатяването в различния диапазон на работа на мотора но имаче е перфектна за обслужване и .....
купих си корадо,което бе с кр мотор но тои се счупи и му намерихме пл(който според мен не се различава от кр).сложихме пл-а и му закачихме старата кр-ска инжекция и компютър и колата си запали от първият път,но си хар4и като луда(10 литра-60км и то без да я гонкам),бати разхода:). и нещо не могат да ми докарат добра центровка защото като я изрежа здраво малко глъхне,неможе да вдигне гладко оборотите. та се чудя какво да направя 4е да варви нормално и да харчи нормално?
а за разхода ми некои да помогне,в смисал кто му се докара центровката ще се оправи ли харча на бензинеца или не се знае защото 16л на 100 без стапки си е мновко
то е ясно че даржа на варвежа ама без да го гоня да ми дава 16-17л на 100км си е ненормално(тва да нее зил бе хора). все пак имам приятели с голфове 2.0 16v (абф) дето хар4ат по 18л ама на зверско каране.
Добре а помпите за налягането на горивото нямат ли разлика KR PL ?
KR е с по голяма от PL !Значи за да направиш от ПЛ ..КР трябва да смениш и помпите ....