К'во ще кажите за тунинг на такъв Варбург с сменяне на двигател на няакъв Golf3 2.0 GTI 16V с TURBO или на CORADO G60!!! : :
Щото един мой авер се е зарибил да прави нещо такова.
Ади дайте идеи кво ще може да се вкара в тая кола защото се пак двигателя и е GOLF 1 1.3 а има много място което трябва да се запълни !!!
Моят съвет е такъв сериозен двигател да не го монтирате на тази машина, сложете си го на някое vw и ще сте по-доволни...Освен ако твоят познат не е някакъв страшен фен на 4-тактовия звер
Мисията почти невъзможна (карал съм такава кола в продължение на 12 г.)
Та освен двигателят в това чудо нищо друго не е от VW, така, че мислете каква точно скоростна кутия ще се слага (таз във Вартбурга не е от VW), защото и полуоски трябва да се напасват, а това и на мен не ми е ясно как ще стане.
Преди 3 години гледах обява в немското Мобиле се продаваше такова животно с VR6, но и цената беше 6000 Евро. Просто е много работа и "бутикови" части, а това ускъпява крайният резултат.
Offtopic На двигателя на Вартбурга каква марка пише? Купихме един ДВГ уж от такава машина, ама на него пише IFA и се чудя дали наистина има нещо общо с VW.
Заслужава си инвестицията !!!
Я си представете как някой те засича с А8 например и после ти с твоето Вартбурджини го изяждаш с все парцалите !!! Ще има да се пули и да му треперят ръцете !!!
WDW написа:Заслужава си инвестицията !!! Я си представете как някой те засича с А8 например и после ти с твоето Вартбурджини го изяждаш с все парцалите !!! Ще има да се пули и да му треперят ръцете !!!
WDW написа:Заслужава си инвестицията !!! Я си представете как някой те засича с А8 например и после ти с твоето Вартбурджини го изяждаш с все парцалите !!! Ще има да се пули и да му треперят ръцете !!!