groznika написа:Бунт! Преврат! Кръвопролитя! Това е истината!
(айде стига съм дрънкал, че Санто пак ще ми се кара...)
Абе ще ти се кара ама това е истината

The Red Guy написа:stan4o_mc написа:Колега, само не ми е ясно т'ва с 45-те сантима асфалт?!?!?! Учих ги тея работи и такова количество е почти три пъти над нормата. 17см са предостатъчни, при качествена основа под тях. Тея 45 санта след две години ще са на вълни по 20см. Иначе гледам как в Пловдив се асфалтира с 4см.
Аз тва го мерих с ролетката......
Stoi написа:Току що се прибирам от Пловдив. Паднах в една дупка на кукленско с 60 и си направих дроб гумата и джантата ! Преди това едни куки ме обискираха ,колата също, защото бяха убедени че пренасям дрога![]()
![]()
![]()
оффффффффффф.....
Макар да не ми е приятно но напоследък си признавам че ако искам да живея като европеец трябва да ида в европа,балканите са в азия,минава някакъв гаден разлом на мизерията и простотията.Най лошото е че не виждам края на боклуците,далаверките,тарикатите и прочие идиотщини...що ти трябваше да я пускаш тая тема,напоследък с доста познати я коментирам.The Red Guy написа:...Писна ми, ама не искам да се махам от тука, обичам си Родината! ЗАЩО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ?
Gigabyte написа:Stoi написа:Току що се прибирам от Пловдив. Паднах в една дупка на кукленско с 60 и си направих дроб гумата и джантата ! Преди това едни куки ме обискираха ,колата също, защото бяха убедени че пренасям дрога![]()
![]()
![]()
оффффффффффф.....
Познат случай с джантите и заваряванията и тн![]()
![]()
Ако си бил с джетата хората са се учудили и викат тоя пренася дрога![]()
Stoi написа:Gigabyte написа:Stoi написа:Току що се прибирам от Пловдив. Паднах в една дупка на кукленско с 60 и си направих дроб гумата и джантата ! Преди това едни куки ме обискираха ,колата също, защото бяха убедени че пренасям дрога![]()
![]()
![]()
оффффффффффф.....
Познат случай с джантите и заваряванията и тн![]()
![]()
Ако си бил с джетата хората са се учудили и викат тоя пренася дрога![]()
Джетата е яко на трупчетаАма с тез ченгета беше голямо шоу
Като взеха да ми вадят от джобовете отверки и клещи
Па и без лична карта бях....върви им обяснявай че не си криминален
The Red Guy написа:....Мамка му, защо плащаме данъци за тези коли, защо плащаме винетки, защо плащам грамадни акцизи върху горивата - кво получаваме за парите си? Дупки - като вулкана Етна, малоумни полицаи, които се чудят как да ти пречат, а не да ти помагата и най-лошото малоумни колеги шофьори, които "икономисват" пари от незакупуване на винетки - ! ЗАЩО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ?
Stoi написа:Току що се прибирам от Пловдив. Паднах в една дупка на кукленско с 60 и си направих дроб гумата и джантата ! Преди това едни куки ме обискираха ,колата също, защото бяха убедени че пренасям дрога![]()
![]()
![]()
оффффффффффф.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта