Обороти на колата
- Chemical
- Автомобил:
- Двигател:
Обороти на колата
абе колеги да попитам, от скоро на колата ми и стана нещо. Карам я от 1 месец само на бензин щото ме кефи как върви, изолирал сам АГУ-то. и преди няколко дена на място, изфорсирвам я до 4000 оборота, и ги задържам без да си мърдам крака, и оборотите почват 3500-4000, 3500-4000, не ги държи. а снощи като реших да я цедя малко стида го 5000 оборота и сякаш влиза в прекъсвач, така прекъсва се едно я карам на газ и ми свършва газта. Някой може ли да ми каже на къде да се ориентирам. VW Passat 92g, 2.0 16v I
Опитай в друг раздел като например "Автогазови уредби",a нe "Основен: 

Последна промяна от GLI на Съб 01 дек 2007 15:57, променено общо 1 път.
- paralesko
- Автомобил:
- Двигател:
oбороти на
при мен като е мокро много и ре6а ли да я форсирам до краи и стига до 5000оборота и като 4е ли ограни4ител се вклу4ва пасата е б4 2.0 115кон.сили незнам от какво е ама е гадно.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Така,както си обяснил или е нещо по запалителната система или неодстиг на гориво.
Това,че газта съсипвала колата както е казал колегата са Градски легенди.Наистина може да опиташ да откачиш ламбда сондата не за друго а за пробата.По принцип сондата наистина се съсива и то доста бързо при недобро смесообразуване на газ.Разкачи я и виж какво ще се случи макар че чак толкова силно да се проявява не ми се вярва..
Да няма някоя позапушеня дюза - на празен ход държи ли стабилни оборото без да прекъсва работата на двигателя или притръсва от време на време?
Успех!
Това,че газта съсипвала колата както е казал колегата са Градски легенди.Наистина може да опиташ да откачиш ламбда сондата не за друго а за пробата.По принцип сондата наистина се съсива и то доста бързо при недобро смесообразуване на газ.Разкачи я и виж какво ще се случи макар че чак толкова силно да се проявява не ми се вярва..
Да няма някоя позапушеня дюза - на празен ход държи ли стабилни оборото без да прекъсва работата на двигателя или притръсва от време на време?
Успех!
- paralesko
- Автомобил:
- Двигател:
oбороти на колата
при мен на ниски обороти притрасва не дарйи постоянни обороти .ако я карам авто рейим на климатроника оба4е са постоянни 1000 като изклиу4а компр. и натисна економи4но пак така претрасва като е студена оба4е да поясня. миналата седмица се форсира6е до краи . днес пак са6тата работа до 5000 и сяка6 не6то я спира .2.0 115к е мотора без газ.уредба. натисках букса по букса да не би да не дава контакт някаде но без резултат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Обороти на колата
Chemical написа:Някой може ли да ми каже на къде да се ориентирам. VW Passat 92g, 2.0 16v I
Дебитомера ти как е?