Взривиха "Щастливеца" на Витоша
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Принципно за целта са измислили реставрацията!!
Това си беше забележителност, символ на Витоша. Има много други решения, стига да няма някой Чичко Паричко с "по-добро" (съответната сума и плана за поредния n-звезден хотел).....
В България няма вече нищо защитено и недосегаемо. Само тук можеш да си купиш всичко и всеки....

В България няма вече нищо защитено и недосегаемо. Само тук можеш да си купиш всичко и всеки....

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Persefona написа:Принципно за целта са измислили реставрацията!!Това си беше забележителност, символ на Витоша. Има много други решения, стига да няма някой Чичко Паричко с "по-добро" (съответната сума и плана за поредния n-звезден хотел).....
![]()
![]()
![]()
В България няма вече нищо защитено и недосегаемо. Само тук можеш да си купиш всичко и всеки....![]()
![]()
![]()
Факт!!!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не виждам гман никакъв проблем. Беше съборетина. по рентабилно е да го направят на ново. света трябва да се развива а ние защо сме против това развитие не знам. дайте и лифтовете да са старите ии всичко да гние занемарено. От копитото има чудесна гледка. може да е скъпо, но си заслужава, а за който не може да си го позволи гледа от скалите до кулата. Има и една много готина поляна над бистрица. Там пък трябва джип. Абе нема угодия.
Найстина много жалко за жената и дъщеричката и. найстина това заслужава доста повече внимание

Найстина много жалко за жената и дъщеричката и. найстина това заслужава доста повече внимание
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Крайно време е покрайнините на София да станат курорт. С тази планина всичко друго е грехота. И се строят комплекси край лифта. Трябва и горе да се понаправи. За да идат хора на Витоша. Аз водех малката ми племнница миналата зима. С колата до Алеко, там със една шейна нагоре надолу, 2 лева за кифтета, поносимо е.
Повече предпочитахме да я водиме на Маракуджиците.Същата схема - колата лифта и горе по един чай - много е скъпо амам пак се ядва.
Повече предпочитахме да я водиме на Маракуджиците.Същата схема - колата лифта и горе по един чай - много е скъпо амам пак се ядва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И да направят хотел няма кой да дойде. Хотели бол хора нъц... Последния случай като ме дърпаха от Витоша ми разказаха за един италианнец който си оставил цялото окачване по тия павета там. А колата била чисто нова... И предвид цените дето в най-хубавите гръцки курорти
е 2 пъти по-ефтино от тук. Кой ще иска да си създава главоболия по коли те, рейсовете, денонощтно фучащи бетоновози, хилтита, бормашини, пияни строители, прахоляци... и един милион други глупости, като дойде на почивка? На цени като в алпите? Най-много някои румънци-"цигани" или гърци-фермери дето не са в час и гледат да минат най-тънко.
Та витоша си е индустрална зона и за мен лично е най-гадната планина от много време. Кракът няма да ми стъпи там никога повече
http://travel.need.bg/offer.php?offerid=2726 За какво говорим въобще?
Не че нещо ама за тия пари дето ще се оставят за една мизерия тука може да си направите екскурзия до куба.
е 2 пъти по-ефтино от тук. Кой ще иска да си създава главоболия по коли те, рейсовете, денонощтно фучащи бетоновози, хилтита, бормашини, пияни строители, прахоляци... и един милион други глупости, като дойде на почивка? На цени като в алпите? Най-много някои румънци-"цигани" или гърци-фермери дето не са в час и гледат да минат най-тънко.

Та витоша си е индустрална зона и за мен лично е най-гадната планина от много време. Кракът няма да ми стъпи там никога повече

http://travel.need.bg/offer.php?offerid=2726 За какво говорим въобще?

Не че нещо ама за тия пари дето ще се оставят за една мизерия тука може да си направите екскурзия до куба.

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Re: ююю
XIKS написа:batmilko написа:гледахте ли господари на ефира
даваха за една самотна майка -
гледах и се натъжих много яко горката жена дано да и помогнат с жилище хайде бе колеги хайде всеки да дари по едно левче да съберем и да и помогнем бая народ сме тук
Мноо тъжна история, и мисля че ще има още такива, защо на ония не им пука
След това по Господари на ефира нали видхте колко е "пълна" залата на депутате
Върни се в “ОФФ-Топик - други”