Golf II TD заслужава ли си?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf II TD заслужава ли си?
Здравейте. Нов съм във форума мисля да си купя някаква по-евтина кола. Спрял съм се на голф 2 ТД , та въпроса ми здрав ли е този двигател на голфа, по отношение на ламарините знам че не гният, въобще заслужава ли си.Какви проблеми може да ми съэдава,каква е поддръжката, на каква цена вървят в момента голф 2-ките.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
1.6 ТД е супер мотор.Единствено понякога от много напани пукат глави-гледай да не ти пробутат някой с пукната.Всичко друго му се гледа като на стандратно ТД-дали духа от щеката за маслото,дали не омаслява турбината,върви ли си добре,пали ли студено..........Ламарините на Г2 по принцип не гният ,ама се пак за 15-25 години няма как да са като нови
Иначе мотора е доста пъргав и икономичен и ако му е сменяно маслото нямаш никви грижи с него.

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
а бе нямаше ли тема точно преди 1 седмица за Голф ТД ? разтърси се ...имаше писано , а и не само там де
Късмет ...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=67873
ахм
темата била за 3 ка , ама то те са си много близки роднини 

Късмет ...

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=67873
ахм

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- ILIYANSKY
- Автомобил:
- Двигател:
priqteliu,az karam Golf 2 1,6 TDI.mnogo sym dovolen.no se prinudih da mu napravq osnoven remont na dvigatelq,za6toto me izlygaha kato go kupih.sega sym na 13 000 km.Kolata varvi kato pu6ka,po-dobra e ot 3-ka tdi.Naistina pukat glavi.no pyk se kara kato benzinova nqma da q jali6,samo nqma da q nastypva6 studena.[/img]
zdravko_dimitrov1986 написа:Това че твоят гние нищо не значи, като цяло голф 2 е една изключително добра кола. нО СЕГА ЦЕНАТА НА НАФТАТА Е ДОСТА ПО ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ НА БЕНЗИНА, А СЛЕД НОВА ГОДИНА ЩЕ СКОЧАТ И ОЩЕ НА ГОРЕ. зАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ И ЗА ЕДНА БЕНЗИНКА
Дори да се качат цените, дизела пак си е по-икономичен, така че това дето го каза не е много уместно. А и човека видимо си предпочита дизел.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Дизелови агрегати”